mamanmohamadjoon مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 عنوان کی حقوق میدن | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست خانوما سلام،،،شماها حقوق نگرفتین؟ اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن 1400/05/31 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 باز شما خودتم شاغلی خوشبحالت شوهرمن همش میزنه توسرم خانومای شاغل رو من که شاغل نیستم بابا همسرم معلمه اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
ماهتابه عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1194 واسه شما میرسه ؟ کارمند نیستیم ماهم کم میاریم اما همیشه احساس میکردم کسی که حداقل شش میلیون حقوق داره بتونه یه ماه رو سرکنه برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 واسه شما میرسه ؟ نه متاسفانه مگه درآمد قلمبه داشته باشی اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 کارمند نیستیم ماهم کم میاریم اما همیشه احساس میکردم کسی که حداقل شش میلیون حقوق داره ب ... اگه قسط نباشه بله پس اندازم میشه کرد ولی ما نصفش برامون میمونه بچه داشته باشی هم که نمیشه از خوردو خوراکش زد اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
ماهتابه عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1194 [QUOTE=204367047]یعنی حقوق تون تا آخرماه نمیرسه؟! [/QUOTشش تومن که نصفش به قسط میره ای ... ماهم ماه قبل کرونا گرفتیم خانوادگی کلی هزینه شد برامون راست میگی وقتی میگن خط فقر زیر ده میلیونه آدم به هیچ خرجش نمیرسه برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7783 کارمند نیستیم ماهم کم میاریم اما همیشه احساس میکردم کسی که حداقل شش میلیون حقوق داره ب ... نه عزیزم هرچی بیشتر حقوق بگیری بیشتر قرض داری .میگن هر که بامش بیش برفش بیشتر😓 خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
مهسا1374مممممممم عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3018 کارمند نیستیم ماهم کم میاریم اما همیشه احساس میکردم کسی که حداقل شش میلیون حقوق داره ب ... شاید یه زمانی میشد ولی الان نه واقعا،تازه همه چیزم نمیشه خرید باز نمیرسه
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 ماهم ماه قبل کرونا گرفتیم خانوادگی کلی هزینه شد برامون راست میگی وقتی میگن خط ف ... یه سونو و ام از ای میری پونصد میشه ،،،حالا کاش همین حقوقم سروق بدن اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 ماهم ماه قبل کرونا گرفتیم خانوادگی کلی هزینه شد برامون راست میگی وقتی میگن خط ف ... خدا سلامتی بده بهتون اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 آهان ببخشید اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 منم همینطور منتظرم بیشتر ازمن پسرم سفارشاتشو داده به باباش تا ده روز اول برج سفارش میگیره😁بعدش میگه ... زنده باشه اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7783 زنده باشه قربونت عزیزم همچنین عزیزان شما❤ خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
سوسنیک عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3698 شما معلم هستین؟ بله تا الان حقوق واریز نشده براشادی روح امواتم صلوات
mamanmohamadjoon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 1840 بله تا الان حقوق واریز نشده فوق العاده لغو شده درسته؟ اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن