2777
2789
عنوان

توده مثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 21379 بازدید | 41 پست

اینم بگم یکی از دوستام دوسال پیش توده مثانه عمل کرد اونم تو سونو مشخص شده بود تا حالا عود نکرده خداروشکر خیلیم حالش خوبه و خوشگل تر شده هر بار میره چکاب پیش دکترش برای دکترش گل میبره تهران عمل کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختر جوان دیگه هم میشناسم اونم توده مثانه داشت اونم یه سال و نیم عمل کرده اون شهر خودمون عمل کرد تهران نرفت اینکه آمپول هم تزربق کرده یا نه رو خبر ندارم فقط میدونم تو این یه سال و نیم عود نکرده تو مراحل درمان جسمن ضعیف شده اما الان ماشاالله خیلی خوب و سرحال و تپل شده 

یه دختر جوان دیگه هم میشناسم اونم توده مثانه داشت اونم یه سال و نیم عمل کرده اون شهر خودمون عمل کرد ...

سلام عزیز بنظرم برو پیش یه ارولوژیست خوب اون بهت میگه سیستوسکوپی بکنی یا ن.یا دقیقا میگه مشکل چیه.من نمیتونم بگم مشکل از مثانست یا کلیه یا کبد .چون خون تو ادرار به این سه تا مربوطه  عزیزم.انشالله که چیز جدی نیست برا شما

عزیز می‌تونی بگی توده رفیقت از چه نوعی بوده؟

پیش ارولوژ میرم فدات کلیه و کبدم تو سی تی اسکن مشکل نداشته تو سونوگرافیها هم مثانه نرماله ولی احتمال زیاد مشکل از همون مثانه هست باید برم ییستسکوپی 😢 دوستم یه کم درجه بدخیمیش بالا بود چون دیر دکتر رفت ولی این دوساله عود نکرده دوست صمیمی ام هست و ازش خبر دارم که عود نداشته

نه دکتر خودش گفت.گفت معمولا واسه مثانه امپول ب ث ژ میزنن ولی الان واسه تو نمیزنیم تا ببینمی چی میشه& ...

سلام. شما  حالتون خوبه؟ الان تو چه مرحله از درمان هستین؟ اندازه توده چند سانت بود؟ 

خواهش میکنم جوابمو بدین    

سلام. شما  حالتون خوبه؟ الان تو چه مرحله از درمان هستین؟ اندازه توده چند سانت بود؟  خواهش ...

من جا عملم قرمز شده .دوباره باید برم اتاق عمل برن نمونه برداری کنن ببینن چیه

من جا عملم قرمز شده .دوباره باید برم اتاق عمل برن نمونه برداری کنن ببینن چیه

از کجا فهمیدین قرمز شده؟ به شما قرص ویتامین  A, نداده بودن؟ 

ببخشید زیاد سوال میپرسم میشه بگین جواب پاتولوژی چندروز طول کشید؟ 

از کجا فهمیدین قرمز شده؟ به شما قرص ویتامین  A, نداده بودن؟  ببخشید زیاد سوال میپرسم میشه ...

این ماه برای بار دوم بعد عما رفتم چکاپ.بهم گفت .نه هیچی نداد مصرف کنم ولی باید برم بیمارستان دوباره جاشو بتراشن بدن پاتولوژی جوابش از یک هفته تا یک ماه معلوم نیست

این ماه برای بار دوم بعد عما رفتم چکاپ.بهم گفت .نه هیچی نداد مصرف کنم ولی باید برم بیمارستان دوباره ...

انشاالله که جواب پاتولوژی خوبه. خدا سلامتی بده. 

براتون دعا میکنم. 

ببخشید من مزاحم شدم

مرسی که جوابمو دادین