2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد زایمان تنها باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم چراکه نتونی الویت اولت خودت وبچه باشه بعد اگه تونستی کارای خونه منم تو شهرغریب بعد چندوقت تنها بودم شوهرم هم صبح ساعت 6میرفت تا شب ساعت9 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

آره عزیزم چراکه نتونی الویت اولت خودت وبچه باشه بعد اگه تونستی کارای خونه منم تو شهرغریب بعد چندوقت ...

اخه من زیاد دل جرات ندارم، بچه که بالا میاره یا گریه میکنه استرس میگیرم 

خدایا واقعا چطوری میشه، خدا کمکم کنه 

خدا خودش کمکت می‌کنه ، خدا دید من تنهام و همسرم همراهم نیست خودش کمک کرد ، بچه ام نسبتا آروم بود البته که من همون اول نذاشتم کسی زیاد بغل کنه گفتم زیاد بغل نکنین بغلی میشه بعد شما رفتین خونه هاتون عذابش برای کنه.

دخترم آروم تو جاش بود.زیاد گریه نمی‌کرد .

خدا خودش کمکت می‌کنه ، نترس و امید داشته باش.

اخه من زیاد دل جرات ندارم، بچه که بالا میاره یا گریه میکنه استرس میگیرم 

عزیزم نگران نباش خدا خودش کمکت میکنه بهت یه دل وجراتی میده که خودت میمونی من تو خونه بابام دست به سیاه وسفید نمیزدم و خودم هم بعد 10سال بچه دار شدم اونم سزارینی بودم ولی باکمک خدا تونستم حتی بچه روهم خودم تنهایی حموم میکردم مطمعن باش شماهم میتونی 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞