2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر 

ببخشید خودتون مشکل دارید ؟؟؟ ( البته دور از جون ) تو کانسر فقط و فقط باید روحیه اتو‌ حفظ کنی اگه روحیه داشته باشی بدترین وضعیت هم باشه خوب میشه ولی اگه روحیه نداشته باشی بهترین نوعش هم‌ باشه آدمو‌ از پا در میاره توکلت به خدا باشه و با قدرت درمان رو پیگیری کن 

عزیزم اینو پیدا کردم برات فرستادم حالا خودت برو تو گوگل سرچ کن کاملتر و جامع تر اطلاعات بدست بیاری&n ...

ممنون عزیزم 

دوست عزیز مادر شوهرتون چه حالی داشتن موقع شیمی درمانی؟چند مدت طول کشید؟ هزینه ش چی؟ چون مریض ما نمیدونه مشکلشو و موهای مادر شوهرتون خیلی ریخت و مریض ما چون استرس و فشار خون بالا داره اگه بفهمه داغون میشه و خداروشکر تمام آزمایش ها و رادیولوژی هاش سالمه و جایه دیگه ش درگیر نیست و فقط باید همون جای سینه برداشته بشه 

ببخشید خودتون مشکل دارید ؟؟؟ ( البته دور از جون ) تو کانسر فقط و فقط باید روحیه اتو‌ حفظ کنی اگه روح ...

نه عزیزم خودم نیستم مادرمه و استرس بالایی داره هنوز خودشم نمیدونه

نیمه خصوصیه 

بیمارستان خوبی هم نیست عزیزم 

من میخواستم اونجا زایمان کنم از طرز رفتارشون یه بار رفتم پشیمون شدم 

کلا زیاد اهمیت به مریض نمیدن بیمارستان نجمیه که برای زنان هست بهت پیشنهاد میکنم مال نیروهای مسلحه تامینم قبول میکنن 

دکتراشم عالین 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا