2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهمون دعوت میکنید؟ بجای شاباش میتونی گل رز بدی شاباش خودت چندتا تراول وصل کنی ب یه شاخه گل مصنوعی ...

آره عزیزم قراره بعد محرم و صفر جلسه بگیریم البته اگه باز موج های بعدی کرونا نیاد و به تعطیلی نخوره!

آره عزیزم قراره بعد محرم و صفر جلسه بگیریم البته اگه باز موج های بعدی کرونا نیاد و به تعطیلی نخوره!

ایشالا ک‌نمیشه

خوشبخت باشین

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

به جای کارت عروسی یه کتاب کوچیک بدید صفحه اولش تاریخ عروسی و آدرسو بنویسید

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
جالب بود مرسی عزیزم🤗

قربونت

خودم فیلمبردارم اینارو بهت میگم

با ارکستت هماهنگ‌کن ک قبل رقصتون حتما حتما اعلام کنه ک‌ وسط رقص تکی تو و دوتاییتون کسی واست شاباش نیاره حتی مادراتون

اخرین رقصتون ک خود ارکست اعلام کرد بیان شاباش بدن

درواقع سه بار میزقصین(یه بار تکی عروس که داماد رو‌به مهمونا وایستاده واست دست میزنه بعد رقصت تموم شد میری سمت داماد دستشو میگیری میاری وسط دوتایی میرقصین و اهنگ سومی هم هرکی خواست شاباش بیاره و باهاتون برقصه)😇😇

راسی اینم بگم موقع شام خوردن بگو از مهمونا فیلم نگیرن چون هم مهمونا اعتراض میکنن هم اینکه بعدا فیلمتو‌ نگاه میکنی می بینی یکی قاشق دهنشه یکی دهنش چاقه

یکی می جنبونه و….بهتره قبل شام صورت تک تک مهموناتو بگیره هم‌ تمیزتره هم میفهمی‌کیا اومده بودن مراسمت

قربونت خودم فیلمبردارم اینارو بهت میگم با ارکستت هماهنگ‌کن ک قبل رقصتون حتما حتما اعلام کنه ک‌ وسط ...

ممنون عزیزم رقص تقدیمی عروس و رقص دونفره رو در نظر داشتم ولی به رقص دونفره با شاباش فکر نکرده بود واقعا مرسی از راهنماییت 🥰

ممنون عزیزم رقص تقدیمی عروس و رقص دونفره رو در نظر داشتم ولی به رقص دونفره با شاباش فکر نکرده بود وا ...

قربونت

چون حتی مادراتون هم شاباش بیارن بقیه به تبعیت از اونا واست میارن وسط شلوغ میشه اصلا رقصت اون وسط گم میشه و تمرکزتو از دست میدی

داماد هم رو‌سرت پول نپاشه ک بچه ها میریزن وسط بازم فیلمت خراب میشه

پس یادت نره هم ارکست اطلاع بده هم فیلمبردارت نزاره‌کسی بیاد وسط شاباش بده

چون تو صحنه فقط خودتون باشین فیلمت عالی درمیاد

قربونت چون حتی مادراتون هم شاباش بیارن بقیه به تبعیت از اونا واست میارن وسط شلوغ میشه اصلا رقصت اون ...

شاباشیا و بچه ها رو به دیجی میگم اعلام کنه قبل رقص نیان وسط👍🏻