rosa_5 مدیر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 5002 عنوان لطفا فقط حس شیشمیای واقعی بیان | مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 334 پست از شخصیتم و ظاهرم اول بگینبعد بگین اون پسره منو دوس داره؟ هدفش چیه دقیقا؟ 1400/05/30 | 16:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وحید_shz عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 95 [QUOTE=204226373]منکه مامانت نیستم ک ماه تولدت بدونم [/QUOTE خیلی ازحس شیشمی ها میدونن اوکی پس ازظاه ... ظاهرت ظاهر متوسطیه ولی مهتر از ظاهر دلته که خیلی پاک و زیباس آدم دلسوزی هستی یعنی کسی رو ک میبینی بدبخته دلت به درد میاد 💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛
وحید_shz عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 95 میتونید بهم بگید رابطم با پارتنرم به کجا ختم میشه؟یعنی ازدواج میکنیم؟ و اینکه رابطمون اکی میشه؟ و ... ازدواج ک ن راببطون هم بسته به رفتار شما داره ولی احتمالش هست باهم باشید ولی ازدواج فک نکنم 💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛
وحید_shz عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 95 نمیگیین؟ چی بگم 💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛
جیسویا عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3734 شوخی ندارم من به حس شیشم میگم چشم سوم بابااا یه چیزی بگین🙄 چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️ یا اباالفضل العباس🤍
rahaaa78 عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2329 ظاهرت ظاهر متوسطیه ولی مهتر از ظاهر دلته که خیلی پاک و زیباس آدم دلسوزی هستی یعنی کسی رو ک میبینی بد ... تعریف ازخودت نباشه ظاهرم متوسط نیس😑😊😂
وحید_shz عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 95 تعریف ازخودت نباشه ظاهرم متوسط نیس😑😊😂 از نظر من متوسطه 💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛
جیسویا عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3734 چی بگم حس کسی که دوستش دارم نسبت به من چسه🙄و اینکه چرا سر اون مسئله پیگیر شده و غیرت ب خرج میده چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️ یا اباالفضل العباس🤍
rahaaa78 عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2329 از نظر من متوسطه الان ک فکر میکنم نظرت زیاد مهم نیس یساعته پیش عصو شدین مارو بزارین سرکار
sahar_sn عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4517 ازدواج ک ن راببطون هم بسته به رفتار شما داره ولی احتمالش هست باهم باشید ولی ازدواج فک نکنم ممنونم،پس یعنی درصد ازدواج کمه؟یعنی همینجوری ادامه پیدا میکنه و به جایی ختم نمیشه؟منکه خودم خیلی امیددارم و ارتعاشات مثبت میفرستم واسه کائنات و مطمئنم که به خواسته قلبیم میرسم سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
rosa_5 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 5002 اینا رو حس ششمی نمیتونه بگه که شخصیت و اینا فقط میدونم پسر دوست داره ولی هدفش و نمیدونم حس شیشمی هستین؟؟ خب پس چرا اذیتم میکنه و پشت سرم حرف زده
وحید_shz عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 95 حس کسی که دوستش دارم نسبت به من چسه🙄 و اینکه چرا سر اون مسئله پیگیر شده و غیرت ب خرج میده طرف بهت فک میکنه ولی دو دله میترسه پیش قدم بشه به نظرم اول شما ابراز علاقه کن 💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛
جیسویا عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3734 طرف بهت فک میکنه ولی دو دله میترسه پیش قدم بشه به نظرم اول شما ابراز علاقه کن من ابراز علاقه کنم که ابروووم میرههه😱😱خودش باید یه کاری کنه🤣اصلا علاقه داره بهمم؟؟؟ چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️ یا اباالفضل العباس🤍
rosa_5 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 5002 شوخی ندارم من به حس شیشم میگم چشم سوم ماه تولدم؟
وحید_shz عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 95 ممنونم،پس یعنی درصد ازدواج کمه؟ یعنی همینجوری ادامه پیدا میکنه و به جایی ختم نمیشه؟ منکه خودم خیلی ... گفتم ک باید امید داشته باشید به مرور زمان خودتون متوجه میشید ک آخرش خیره یا شر چیزی ک من حس کردم این بود ک احتمال ازدواج کمه 💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛
وحید_shz عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 95 من ابراز علاقه کنم که ابروووم میرههه😱😱 خودش باید یه کاری کنه🤣 اصلا علاقه داره بهمم؟؟؟ هم خدارو میخای هم خرما طرف دو دله و نمیتونه ابراز علاقه کنه باید خودت یکاری کنی و پیش قدم بشی 💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛