2777
2789
[QUOTE=204226373]منکه مامانت نیستم ک ماه تولدت بدونم [/QUOTE خیلی ازحس شیشمی ها میدونن اوکی پس ازظاه ...

ظاهرت ظاهر متوسطیه ولی مهتر از ظاهر دلته که خیلی پاک و زیباس آدم دلسوزی هستی یعنی کسی رو ک میبینی بدبخته دلت به درد میاد 

💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛
میتونید بهم بگید رابطم با پارتنرم به کجا ختم میشه؟یعنی ازدواج میکنیم؟ و اینکه رابطمون اکی میشه؟ و ...

ازدواج ک ن راببطون هم بسته به رفتار شما داره ولی احتمالش هست باهم باشید ولی ازدواج فک نکنم 

💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💓💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛💚💙💜🖤❤️🧡💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگیین؟

چی بگم 

تعریف ازخودت نباشه ظاهرم متوسط نیس😑😊😂

از نظر من متوسطه 

چی بگم 

حس کسی که دوستش دارم نسبت به من چسه🙄

و اینکه چرا سر اون مسئله پیگیر شده و غیرت ب خرج میده

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
ازدواج ک ن راببطون هم بسته به رفتار شما داره ولی احتمالش هست باهم باشید ولی ازدواج فک نکنم 

ممنونم،پس یعنی درصد ازدواج کمه؟

یعنی همینجوری ادامه پیدا میکنه و به جایی ختم نمیشه؟

منکه خودم خیلی امیددارم و ارتعاشات مثبت میفرستم واسه کائنات و مطمئنم که به خواسته قلبیم میرسم

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
حس کسی که دوستش دارم نسبت به من چسه🙄 و اینکه چرا سر اون مسئله پیگیر شده و غیرت ب خرج میده

طرف بهت فک میکنه ولی دو دله می‌ترسه پیش قدم بشه به نظرم اول شما ابراز علاقه کن 

طرف بهت فک میکنه ولی دو دله می‌ترسه پیش قدم بشه به نظرم اول شما ابراز علاقه کن 

من ابراز علاقه کنم که ابروووم میرههه😱😱

خودش باید یه کاری کنه🤣

اصلا علاقه داره بهمم؟؟؟

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
ممنونم،پس یعنی درصد ازدواج کمه؟ یعنی همینجوری ادامه پیدا میکنه و به جایی ختم نمیشه؟ منکه خودم خیلی ...

گفتم ک باید امید داشته باشید به مرور زمان خودتون متوجه میشید ک آخرش خیره یا شر چیزی ک من حس کردم این بود ک احتمال ازدواج کمه 

من ابراز علاقه کنم که ابروووم میرههه😱😱 خودش باید یه کاری کنه🤣 اصلا علاقه داره بهمم؟؟؟

هم خدارو میخای هم خرما طرف دو دله و نمیتونه ابراز علاقه کنه باید خودت یکاری کنی و پیش قدم بشی