2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 129 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هی خواهر منم دوران راهنمایی و دبیرستان فقط عاشق آرش برهانی بودم یعنی می مردم براش ها الان به اون دوران می خندم چه زن زشتی هم گرفته نکبت انگشت کوچیکه من نمیشه

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

ووع😹 معرفی کنع🔪😹

بنام خداوند بخشنده و مهربان

شيما😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

من بک گراند گوشیم نیمار پروف واتساپم نیماره همه چیم نیماره 😢

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
ب نام خدای پروانه های رنگارنگ آرمیتاع😐😂

خوشبختم آرميتا بانو خانوم جان🌻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نخوا🤕

زن ندارمممممم

ميفهمى؟؟؟؟؟؟

ندارممممممممممممممممممممم

چرا ابرفض داشتع باشه من نه؟؟؟؟😐

زن ندارمممممم ميفهمى؟؟؟؟؟؟ ندارممممممممممممممممممممم چرا ابرفض داشتع باشه من نه؟؟؟؟😐

اوهووووووووع 

دوست داری بعد من بره دوباره زن بگیره؟؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
همچنین😂 پروفت همون تو هابیته؟😂

افرررررررين ب تووو😍😍😍

اوهووووووووع  دوست داری بعد من بره دوباره زن بگیره؟؟؟؟

ببخشيدا اماااا بذار حرمتا حفظ شه اوله كارى

خب؟؟؟

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز