2777
2789

پریودام خیلی تا منظم همش تو ماه یه روز در میان یا دو روز یه بار ترشحات کشدار  خونکی دارم بعضی روز هم خونریزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من یکساله این دستگاه ای یو دی  رو دارم سابقه عقب افتادن پریودی رو ندارم ۵روزمه عقب انداختم .

۳روز پیش سنو دادم دستگاه سالمه سرجاشه سنو گفت همه چیش خوبه .تست دادم منفیه. علائم خیلی کم سینه هام تیرمیکشن خیلی کم معدم میسوزه .ایا ممکنه بازم باردار باشم

آره من    

یعنی درمان نکردی؟

هفتمین کاربریمه🥴                                                                  با هر کی مثل خودش🤞🏻                                                         به آرزوهام قول رسیدن دادم 😉                                               فمنیست هستم و اگه نظراتم ناراحتت میکنه ریپلای نزن که اعصاب جفتمون راحت باشه🙃
شما پریوداتون چه جوری بود

عقب میزدم مثلا یه هفته ده روز گاهیم ۲۰ روز،،، با دوفاستون منظم شده بودم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
یعنی درمان نکردی؟

درمان که همون قرص های جلوگیری که میخوردم بود بعد برا بارداری که خواستم اقدام کنم قطعش کردم قرص لتروزول فکر کنم برام نوشت خوردم باردار شدم...دومی رو که هیچی نخوردم سه ماه بود پریود نشده بودم اصلا تحتمال نمیدادم باردار بشم جلوگیری نکردم و باردار شدم...هنوزم نامنظمم..

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...