2777
2789
عنوان

آخرش که چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 94 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط با رمان خوندن آروم میگیرم دوسش دارم 

منم خیلی دوس دارم رمانو،بهش معتادم یجورایی،باید دوماه ی بار حداقل ی رمان بخونم

بامن بحث نکنیدددد ،بخدا فقط شماره شوهر عمم مونده ک باهاش ثبت نام نکردم🤒
مثلا چی. من عاشق شیرینی پزیم ولی با بچه ی کوچیک به کارای روزمرم به زور میرسم. 

اگر بچتون دو سه سال و رد کرده و بزرگتر باهم شیرینی درست کنین مجبور نیستی یک چیز خاص یا سخت درست کنی فعلا برای تنوع یک شیرینی راحت  مثل این شیرینی های بیسکوییتی که میشه بهشون شکل داد و یا برش زدکلی یهتون خوش میگذره

با هم ورز بدین آرد بریزین به شیرینیها شکل بدین

شاید یکم کثیف کاری درست بشه برات ولی اینقدر خوش میگذره

حتما امتحان کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مثلا چی. من عاشق شیرینی پزیم ولی با بچه ی کوچیک به کارای روزمرم به زور میرسم. 

پس عاشق بچت باش بچه الان شوق زندگی توعه بعد میگی زندگیم تکراریه

فکر کن باید بزرگش کنی همدمت بشه وقت برا شیرینی درست کردنم زیاده 

بنظرم زندگی خوبی داری ولی تلقین بد میکنی ب خودت

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
من هرچیم تمیز میکنم بچه ها دوباره گند میزنن،، منم نه میتونم به اونا گیر بدم نه بی خیال کارا بشم  ...

من اینقدر دیگه جیغ میزنم خسته شدم من جمع میکنم اونا میریزن کوچیک کوچیک نیستن 8 ساله و 10 ساله واقعا خسته ام استخونام دیگه درد میکنه دکتر میگه بدنت افسردگی گرفته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آخرش جدایی جدایی آخرش مرگه انقدر گریع کردم صورتم خیسه خیسه

هم مرگ شیرینه هم جدایی وقتی ک بدونی بعش قراره به چیزا بهتر برسی

بامن بحث نکنیدددد ،بخدا فقط شماره شوهر عمم مونده ک باهاش ثبت نام نکردم🤒
من هرچیم تمیز میکنم بچه ها دوباره گند میزنن،، منم نه میتونم به اونا گیر بدم نه بی خیال کارا بشم  ...

اره واقعااااا

بچه ها هم که دیگه 

از یه طرف

فک کن دیروز یه دیقه خوابیدم بیدار شدم کل اشپزخونه رو خیس اب کردن😒

سلامتی نداریم خانواده تنهام گذاشتن  خونه هم نداریم تادوماه دیگه آواره میشیم

زندگی که ما الان داریم حاصل تصمیم ها و انتخاب های گذشته ماس دیگه تو شرایط سخت باید امید داشته باشی و واسه بهتر شدن زندگیت تلاش کنی ممکن شرایطی که الان توشی خودت مقصرش باشی 

هم مرگ شیرینه هم جدایی وقتی ک بدونی بعش قراره به چیزا بهتر برسی

عموم مرده دارممممم میمیرم براشش خداااااچرا دنیات اینقدر بی ارزشه

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
من همبشه به آخرش فک میکنم و آخرش اصلا قشنگ نیست   الانم دارم گریه میکنم

عزیزم چرا زندگی رو به خودت زهر میکنی بخدا همین زندگی که تو داری رو خیلیا ندارن انقدر ناشکر نباش یکم امیدوار باش و واسه بهتر شدن زندگیت تلاش کن انسان با امید زندست