2777
2789
نمیدونم چرا دلم میخواد شوهرم فقط مال من باش

این حس طبیعیه ولی شما میتونید با محبت کردن و فکر نکردن به این چیزا واقعاً قلب شوهرتون رو مال خودتون کنید مطمئن باشید که همینطور میشه 🙂

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مامانشون و خیلی بیش تر دوس دارن 

وقتی مامانشون ناراحت باشه سریع می‌فهمن و از دلش در میارن ولی ما ناراحت باشیم اصلا متوجه نمیشن تا حالا بخوان از دلمون دربیارن .این یعنی چی ؟ من که میگم یعنی بیشتر دوست داشتن‌

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
وقتی مامانشون ناراحت باشه سریع می‌فهمن و از دلش در میارن ولی ما ناراحت باشیم اصلا متوجه نمیشن تا حال ...

اره بابا بنظرم ی زن خودشم بکشه شوهرش بازم مادرشو بیش تر دوس داره نمیدونم شایدم فقط شوهرمن اینجوری باش 

من فک میکنم مامانشونو بیش تر دوس دارن

خوب هر کسی مادرشو خیلی دوست داره .. همسر من هم مادرشو دوست داره نمیگم بیشتر یا کمتر از من اما بدون مادرش میتونه زندگی کنه اما بدون من نه . 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
😐😐نمیشه بهش جواب داد مادر دنیا ی ادمه همسرم عشقه دیگه

اما دنیای ادم عزیز تره . حالا جای غم انگیزش اینجاس مادر شوهره خیلی تورو دوس نداشته باش و ببینی پسرش جونشم میده واس اون 

خب این یعنی شمارو بیش تر از مادرش دوس داره ❤️

نمیدونم . شاید😸💋

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
2790
2778
2791
2779
2792