2777
2789
عنوان

عکس بذاریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 323 پست
امشب همتون مهربونید😁😁

ما همیشه مهربونیم😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم عالی ،کلی حس خوب میدی به ادم😍

لطف داری عزیزم شرمندم نکن😘😘😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ژلم سینره  ،تونر الارو ،دورچشمو ضد افتابمم سینره ،رنگی عزیزم

ممنونم که گفتی،واقعا مارک سینره خوبه؟بعضیا میگن بده،من اصن امتحانش نکردم

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
عکس پروفایل خودتی؟

نع

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
ممنونم که گفتی،واقعا مارک سینره خوبه؟بعضیا میگن بده،من اصن امتحانش نکردم

من راضیم ،چون خارجی کم و گرون شد من چند ساله سینره میزنم ،اگه پوست خشک داری خیلی خوبه فداتشم ،اگه پوستت چربه باید مناسب پوستت بگیری که فاقد چربی باشه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من راضیم ،چون خارجی کم و گرون شد من چند ساله سینره میزنم ،اگه پوست خشک داری خیلی خوبه فداتشم ،اگه پو ...

پوستم خشکه،ممنون ازتون بخاطر راهنماییتون 💓

اخی عزیزم انشالله که سلامت باشن خواهر زاده ی منم سربازه راهش خیلی دوره😔

ممنون عزیزدلم❤

خدا نگهدارش باشه و ب سلامت برگرده ان شاءالله🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پوستم خشکه،ممنون ازتون بخاطر راهنماییتون 💓

خواهش میکنم عزیزم

یکی دوبار گذاشتم ولی میترسم دیگه توام منو دیدی با کاربری قبلیم نادی منم دیده بودمت 😍😘

باشه عزیزم ولی یادم نمیاد ❤😘