2777
2789
عنوان

عکس بذاریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6876 بازدید | 323 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااخی ایشالله به سلامت برگردن 

سلامت باشی گلم❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دستم تو افتاب سوخته جای ساعتم مونده 

میخواستم عمس صورتمو بزارم گفتم اول افتاب سوختگی مسخره مو بزارم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

ماشالله جه ابروهای خوشگلی خودتم نازی 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
منو چرا تگ نکردی☹🤕من انقد دوست دارم💔

قربونتت برم که من فراموش میکنم ولی چشم دیگه یادم نمیره تگت کنم 😍❤❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
دستم تو افتاب سوخته جای ساعتم مونده  میخواستم عمس صورتمو بزارم گفتم اول افتاب سوختگی مسخره مو ...

ای بمیرم برات،من از تو.بدتره دستام نمبدونم چیکار کنم یهتر شه

با یه ذهن منفی نمیشه یه زندگی مثبت داشت،، بابا خیلی عاشقتم
ای بمیرم برات،من از تو.بدتره دستام نمبدونم چیکار کنم یهتر شه

خدانکنه عزیزم

من فقط همین یه دستمه بخاطر اینکه پشت فرمونه سمت پنجره س

از ساق دستم بدم میاد مانتوهامم استین کوتاهه

هرسال تابستون دور از جون دستم مثل گورخر میشه  

خدانکنه عزیزم من فقط همین یه دستمه بخاطر اینکه پشت فرمونه سمت پنجره س از ساق دستم بدم میاد مانتوها ...

دور از جونت،منم اومدم خونه ی روستامون تو حیاط هی با تیشرت میام و میرم جفت دستام شده زغال نمیدونم چیکار کنم🥴

دور از جونت،منم اومدم خونه ی روستامون تو حیاط هی با تیشرت میام و میرم جفت دستام شده زغال نمیدونم چیک ...

فکر نمیکنم چاره ای داشته باشه از این به بعد خواستی بری ضد افتاب بزن به دستات بیشتر از این نشه

فکر نمیکنم چاره ای داشته باشه از این به بعد خواستی بری ضد افتاب بزن به دستات بیشتر از این نشه

شما چه رشته ایی میخونین؟چند سالتونه؟