2777
2789
عنوان

سرفه کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 7835 بازدید | 30 پست
اوايل شديد بود بعد چند بار دم كرده كندر خوردم بهتر شد  خوردن عسل و ليمو هم خوبه

کندر رو زیاد شنیدم 

بذارم آب جوش بیاد بعد کندر بهش اضافه کنم چقدر بمونه؟ و اینکه چقدر کندر بریزم تو یه لیوان؟

تقريبا علايم كروناست منم همين طور بودم ماسك بزنيد

منو بچه ها اومدیم خونه پدرشوهرم پایین اون طبقه بالا میرم تو اتاقش ماسک میزنم ولی دیروز خیلی حالش خوب بود منم با فاصله بودیم ماسک نزده بودم.خدا رحم بابت بچه هام نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید چه علائمی داشتین.شوهرم تب و سردرد داشت یه روز بدن درد و بیحالی داره من بچه شیرخوار پنج ماه ...

من باردارم هفته ۲۴ گرفتم تب و لرز کردم اولش بعدش خرچی میخوردم بالا میاوردم بعدش بدن درد شدید بعدش چشم درد گوش درد ...بویایی رو از دست دادم چشایی...سرفه شدید گرفتگی صدا و بینی بیحالی ضعف کم اشتهایی.....من مردم و زنده شدم ...من بیرون اصلا نرفتم مادر شوهرم علائم داشت اومد پیشم😓

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

قربونت برم خواهش ميكنم😘 اهان فکر کردم ایشون از بیماریشون میگذره تنگي نفس يا درد و سنگیني قفسه سين ...

نه هیچکدوم رو نداره، فقط و فقط سرفه 

خیلی خیلی یکدنده هست و اصلا به حرف هیشکی محل نمیده 

میگه‌ من حالم خوبه و لازم نمی بینم برم دکتر

من باردارم هفته ۲۴ گرفتم تب و لرز کردم اولش بعدش خرچی میخوردم بالا میاوردم بعدش بدن درد شدید بعدش چش ...

بویایی داره.عطسه آبریزش نداره.فقط بیحاله و بدن درد داره.آخه عرق کرده رفته زیر باد کولر

مرسی عزیزم، شربت آویشن استفاده میکنه  اینایی ک نوشتی رو براش میفرستم رعایت کنه  پس اینکه ...

معمولا بعد از دوهفته دیگه احتمال درگیری ریه منتفیه

من خودم هفته چهارمم هنوز سرفه دارم گاهی خیلی شدیده

نه هیچکدوم رو نداره، فقط و فقط سرفه  خیلی خیلی یکدنده هست و اصلا به حرف هیشکی محل نمیده  ...

خداروشکر پس جاي نگراني نيست قطعا

اما يه جوري بايد راضي شه بره دكتر

وگرنه میشه مثل داداش من که بعد ۱ سال هنوز سرفه داره تک و توک🤦🏻‍♀️

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...