2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد☹

| مشاهده متن کامل بحث + 15971 بازدید | 123 پست
اگه خودت و شوهرت مشکلی ندارید  حرف هیچکس و اهمیت نده دخترخالمم تو عقد باردار شد الانم خیلی خو ...

بابا شوهرم ذوق کرد الان مادرشوهرم رفت رو مخش😭

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بی خود کرده  تا تو نخوای کسی نمیتونه مجبورت کنه  میخواست پسرش جلو خودشو بگیره نگهش دار ...

نه بابا سقط نمیکنم بچمخ جونمه تمام وحودم میلرزه بخدا

خب عقد باشین مگه زن و شوهر نیستین مگه محرم نیستین این مادر شوهرت عجب ادمیه ها 

خدا لعنتش کنه میترسم انقدر حالم بده چیزی بشه کثافت اخه من سنی ندارم بخوام سقط کنم هنو رحمم کامل نشد

بیخود کرد نندازی یه وقت پاتو بکن تو یه کفش هزاران عوارض داره عجب مادر شوهر بد ذاتی داری

انقدر کثافته من بچن بخدا سن ندارم رحمم هنو کامل نشد بخوام سقط کنم اخه بچمه ای خدااا

مگه میشه به این راحتی سقط کرد راهشون چیه برای سقط ؟  آزماشو سنوی زن باردار مشکل داشته باشه این ...

۴۰ روز قرنطینم پریود نشدم فکر کردم بخاطر عوارض کرونامه اخرین پریودیم۱۵ خرداد بود

اشنا دارن داروخونه میگن قرص بخور😭امروز میگف بزار زعفرون دم بدم

سونو نرفتی سن جنین رو بگه؟  یعنی از پونزده خرداد تا الان حامله ای ؟

نمیدونم اخرین پریودیم بود😔تمام وجودم میلرزه دیروز بی بی مثبت شد و اینکه شمال همه جا بستس قرنطینس