2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا مگه خانواده شوهر کی هستن که آدم بخواد برای عزیز بودن چاپلوسی کنه؟! 

مگه اونیکه عزیز تره قراره چیزی بهش برسه

به نظرم در حد اعتدال باش همونقدر که احنرامتو نگه میدارن و محبت میکنن شما هم متقابلا همونقدر

در مورد جاری هم فقط صبر جواب میده

ایشونم بعد یه مدت خسته میشه حتی پدر شوهر مادر شوهرتم بعد یه مدت دلزده میشن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

منم به پدرشوهرم  از روی  احترام خسته  نباشید میگفتمیبار شوهزم زدم

زنگش زدم گفت  انگار بگیر من مردم....

بعضیا لیاقت ندارن واقعا...

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen

دقیقا یه همچین جاری داشتم 

توی نامزدیش میگفت مامان جان ۳۵ سال شما غذا درست کردین بسه دیگه  نوبت منه 

شش ماه بعد جدا شدن  و پیامک ناله نفرین و‌ فحش بود که بین اونو‌ مادر شهر  ردو بدل میشد

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
به پدرشوهرت زنگ زدی چی کار کرد؟

گفت انگار بگیر من مُردم هر کاری میخای بکن

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen