سلام خانوما من 16هفته و سه روز رفتم سونوی انومالی خوابیدم روی تخت دکتر تا دستگاه کذاشت گفت پاهاش بسته س..خیلی زد رو شکمم فایده نداشت ...بعدش بهم یه شیرینی دادن گفتن بخور مثانه تو خالی کن ...بعد چند دقیقه دوباره صدام زدن دوباره رفتم خوابیدم دکتر در عرض دو دقیقه شاید کمتر منو سونو کرد و گفت بیا پایین ..،،بازم خیلی زد رو شکمم که بچه پاشو باز کرد دکتر رو صفحه مانیتور گفتش که چ جالب جنین داره مدفوع میکنه ..دکتر خیلی ذوق کرد دکتر فقط محو مدفوع کردن جنین بود اخرشم گفت که سالمه و پسر ...خیلی ناراحتم امکان داره دکتر اشتباه کرده باشه در مورد جنسیت ...اخه دو دقیقه بیشتر نشد ..خانما ایا بین شما بوده کسی تو اناومالی دکتر جنسیت رو اشتباه بگه ..ممنون میشم
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اره بخدا گفت داره مدفوع میکنه یا ادرار میکنه همچین چیزی گفت ....بعدشم مانیتور رو سمت خانمی که تایپ میکنه برگردوند گفتش نگاه کن خانم فلانی چ جالبه جنین داره این کار میکنه ....بخدا در مورد هیچی توضیح نداد گفتش بلند شو بچه سالمه پسر هم هست ....
اره دوست داشتم دختر بشه ....اخه دوتا گل پسر دارم ...از خدا یه دختر خواستم ....برای بار اول رفتم پیش این دکتره ....اخه شنیدم سونوی انومالی یکم طول میکشه ....منم قبلش ابمیوه شیرین خوردم ولی نمیدونم چرا پاش بار اول بسته بود ....