2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 25 پست

عزیزم من خودم یه برادر کوچکتر دارم امسال میره دهم رشتش تجربی انتخاب کرده همیشه بهش میگم تو اشتباه منو نکن ،کنکور تجربی رقابت توش زیاده اگه واقعا بخوای به اون هدفت برسی باید براش تلاش کنی اینکه تشریحی بخونی بی فایدس من خودم کسی بودم همیشه از نظر معدل جز نفرات برتر مدرسمون بودم تا رسیدم به سال دوازدهم وکلاس کنکور چون تستی وکنکوری دهم یازدهم جمع نکرده بودم بد جور لنگ میزدم حتی سال کنکور بزور دوازدهم جمع کردم .ببین برای شماهم دیر نشده تست زدن یه جور مهارته که یه شب به دست نمیاد باید تمرین کنی از همین الان درسای تخصصیتو تست کار کن وگرنه سال دوازدهم بری کتاب تست شیمی دهم یا یازدهم بگیری چه فایده داره !

ببین اولین تستایی که میزنی آموزشیه ینی کتاب ،درسنامه یا جزوه استاد یا دی وی دی آموزشی اگه داری میبینی (خلاصه نویسی یادت نره)بعدش میری تست میزنی اما آموزشی ینی نیازی به زمان گرفتن نیست بعد تستای آموزشیت اگه نکته خاصی داشت علامت دار کن بعد که اون مبحث تموم شد باید مرور کنی بیا همین تستایی که علامتدار کردی به صورت سرعتی وزمان دار بزن 

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه مشکل اینجاست گفتنش اسونه ولی خیلی مطالب کتاب گسترده و سخته دیگه وقت تست زنی ندارم بعد اگه کاملم ...

میدونم چی میگی عزیزم ولی شما هنوز یازدهمی وقت داری.برای کنکور اگر رو 70 درصد مطالب کتاب تسلط صد درصدی داشته باشی بهتره تا روی صد درصد مطلب تسلط 70 درصدی......باز هم میگم وقت داری هنوز

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
عزیزم من خودم یه برادر کوچکتر دارم امسال میره دهم رشتش تجربی انتخاب کرده همیشه بهش میگم تو اشتباه من ...

وای مرسی از راهنماییات الهی فداتشم چقدر خوب توضیح دادی و کمکم کردی .حتما به توصیه های خوبت عمل میکنم بله درسته تجربی رقابت خیلی سخته خداروشکر من به کمک مادرم اومدم ریاضی

میدونم چی میگی عزیزم ولی شما هنوز یازدهمی وقت داری.برای کنکور اگر رو 70 درصد مطالب کتاب تسلط صد درصد ...

فداتشم مرسی گلم از راهنماییات حتما سعی میکنم کاری که گفتیو انجام بدم

وای مرسی از راهنماییات الهی فداتشم چقدر خوب توضیح دادی و کمکم کردی .حتما به توصیه های خوبت عمل میکنم ...

خدانکنه مهربونم کاری نکردم 

ان شاءالله همیشه موفق باشی خانومِ مهندس آینده 😍❤

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
فداتشم مرسی گلم از راهنماییات حتما سعی میکنم کاری که گفتیو انجام بدم

خواهش میکنم عزیزم..موفق باشی

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.

ببین سلام من خودم رتبه ۱۰۸امسال رو کسب کردم اگه شک داری می تونی عکس کارنامه کنکورم رو توی کانالم ببینی @konkurpluc

پس بنابراین بی خودی بهت راهکار نمی دم اگه همین الان شروع کنی یک ماه تابستون کتاب تست دهم رو بگیری و کار کنی خیلی خوبه 

این که چه کتاب تستی بگیری رو بیا پی وی از قسمت بیو کانال بهت می گم این فکر هم نکن که اگه نرسی دیگه پول بی خود دادی چون همین کتابا توی تابستون قبل کنکورت به دردت می خوره 

و سال یازدهم هم حتما حتما کتاب تست بگیر و آزمون اگه می تونی شرکت کن تا باد بگیری چجوری تست کار کنی و آزمون بدی ببین من هم توی یازدهم خیلی خوب خوندم که توی دوازدهم راحت بودم خب پس به حرف من گوش کن و از همین الان شروع کن

از کتاب 1000 تست ریاضی استفاده کن . سوال سخت هوشمندانه که با درگیری ذهن و پاسخ به اون، مهارت حل مسئله ریاضی در شما تقویت می شه.  این کتاب جزء سه منبع آزمونی نخست رتبه های تک رقمی و دو رقمی کنکور سراسری پیش رو خواهد شد، اگر به دنبال کسب درصد خوب در ریاضی هستید، این کتاب پیشنهاد بسیار خوبییه