2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
از هفته ۴ بود بنظرم باز دقیق نگاه میکنم میگم

من فردا قراره برم خیلیم استرس دارم اجی

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف بد نیس برای قلب جنین؟

نه من سردخترم هم شیاف هم امپولش میزدم لکه بینی شدیدداشتم ولی موندربطی ب قلب نداره

توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
کی گفته عزیزم من الان هفته ۱۴ هستم از اول دکترم بهم داده بود پروژسترون هست یکی از هورمون های ضروری د ...

عزیزشمالک بینی داشتی ک دکتردادبهت؟من گفتم برم سونوسالم باشه سرخود بزارم شیاف تاسفتومحکم بشه

توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
شیافش مخصوص لکه بینی هر شیافی نمیتونی بزنی

خداروشکر این دو روزه فعلا لک ندارم

دوشنبه هم میرم تو هفته ششم😍😍دوس دارم هرچی زود بگزره نی نیمو بغل کنم😍😍😍

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نه من سردخترم هم شیاف هم امپولش میزدم لکه بینی شدیدداشتم ولی موندربطی ب قلب نداره

خداروشکر ازردیروز لک ندارم 

لک بینیت در حد چقد بود؟؟لباس زیرت خیلی کثیف میشد؟؟

خداروشکر ازردیروز لک ندارم  لک بینیت در حد چقد بود؟؟لباس زیرت خیلی کثیف میشد؟؟

پوشک میزاشتم شدیدبود راه میرفتم راه میفتاددرازمیشدم خوب بودتا۴ماه

پوشک میزاشتم شدیدبود راه میرفتم راه میفتاددرازمیشدم خوب بودتا۴ماه

من شدید نبود در حد سایه بود خیلی کمرنگ ولی قهوه ایی بود لکم 

من فردا قراره برم خیلیم استرس دارم اجی

استرس نداشته باش گلم . انشالله نی نی سالم 🥰😘و حالشم خوبه ولی واسه تشکیل ساک حاملگی من ندیدم کسی بره دکتر یا سنو . بنظرم برای تشکیل قلب یه دفعه برو . من چون لکه بینی داشتم رفتم سنو تو هفته های اول