2821
2789
عنوان

سوپ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
چرا بنظرم بد میشه 

برا خانوادم میخام درس کنم کرونا دارن گفتم مقوی تره اگه بد میشه نمیریزم

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا خانوادم میخام درس کنم کرونا دارن گفتم مقوی تره اگه بد میشه نمیریزم

من بابام کرونا گرفت با جو شیر و قارچ و خامه و گوشت گوسفندی درس کردم عالی شد خیلی هم مقوی بود 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
یکیشو بریز بهتره درکل با گوشت بپز عالی تره و مقوی تر

بعد ریش ریش میکنید‌گوشت رو؟ سبزیجات چی میریزید؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
بعد ریش ریش میکنید‌گوشت رو؟ سبزیجات چی میریزید؟

نه نیاز به ریش ریشم نیست.هم اول کار کوچیک کوچیک خورد میکنم

من معمولا گوشتو اول نیم ساعت تو زودپر میپزم بعد همشو با هویجو جعفری گیشنیز و جو پرک اینا تو قابلمه میریزم

اگه مرغ باشه اخر کار یه ربع اخر عصاره مرغ بهش اضاف میکنم

اگه با گوشت باشه عصاره گوشت.عالی میشه

نه نیاز به ریش ریشم نیست.هم اول کار کوچیک کوچیک خورد میکنم من معمولا گوشتو اول نیم ساعت تو زودپر می ...

ممنونم گلم از توضیحاتت😘

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃