2777
2789
عنوان

بیهوشی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 58 پست
دختر خواهرشوهرمو بیهوش کردن همه دندوناشو درست کردن. اگه توی کلینیک انجام میدی نگران نباش چون دکتر بی ...

اره تو کلینیک مهر گاندی گفتن ولی خب قبلش رضایت نامه میگیرن احساس میکنم اون مدت پر استرس ترین لحظه های عمرمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه دختر من بعید میدونم واسه امپول و بی حسی طاقت بیاره البته ۳ سال و ۹ ماهشه یعنی شما میگین بدون بیه ...

عزیزم من چیزی نمیگم هر کاری صلاحه بکن دختر من اروم بود و بزرگتر شرایطمون فرق داشت ولی منم مثل شما خیلی استرس داشتم بخاطر بیهوشی 

ان شالله که مشکلی پیش نمیاد بالاخره دکتر بالایرشه نگران نباش 

امروز تو نی نی سایت یه پستی رو خوندم مال چند سال پیش بود فکر کنم یه نفر خیلی بد گفته بود از بیهوشی گفته بود دور از جون همه بچه ها و دختر من بچه ای رو که واسه دندون بیهوش کرده لودن به هوش نیومده بود دیگه 

عزیزم من چیزی نمیگم هر کاری صلاحه بکن دختر من اروم بود و بزرگتر شرایطمون فرق داشت ولی منم مثل شما خی ...

دخترم واسه معاینه واقعا همکاری کرد و اروم بود ولی گفتیم چون از امپول میترسه شاید واسه کارهای دیگه نتونه تحمل کنه

اذیت نشد؟

اولین بار نه ولی دومین بار چرا با گریه پر کرد دندونش و....الانم مسواک میزنه از ترس دندون پزشکی 😂

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
تهرانی  دکتر دختر من ی چیزی میذاره تو دهن بچه ها که دهنشون باز بمونه همکاری کردن و نکردن بچه خ ...

بله البته اینجا ۲ تومان بیعانه گرفت از ما گفتم ببرم پیش یه دکتر دیگه فردا اگه بهتر بود یا بی خیال بیعانه بشم یا اینکه یی دوتاشو خودش درست کنه بعد ببرمش پیش دکتر دیگه

اگه تهرانی میخایی ی سر ببرش  معصومه مسلمی  پیر و بداخلاقه ی کم ولی کارش خوبه  کتاب ...

شما پیش کدوم بردین؟دیگه تو اون شرایط بداخلاق باشه که خوب نیست تخصصشونم دندان اطفاله؟

شما پیش کدوم بردین؟دیگه تو اون شرایط بداخلاق باشه که خوب نیست تخصصشونم دندان اطفاله؟

هر دو رو رفتم  قیمت اولی خیلی بالا بود دیگه رفتم پیش دومی 

ایشون استاد دانشگاه هم هستن 

سرچ کنی میبینی هردو دندانپزشک کودکان هستن 

هر دو رو رفتم  قیمت اولی خیلی بالا بود دیگه رفتم پیش دومی  ایشون استاد دانشگاه هم هستن&nb ...

سرچ کردم الان یعنی اصفهانی زاده گرون میگیره؟الان تو نی نی سایتم دیدم بعضیها گفتن از کارش راضی نیستن