2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 43 پست
منم رفتم زایشگاه یکم دردو داشتم خیلی خفیف ولی تاصدا ر جیغا رو شنیدم کلن دردام خاموش شد 

😂😂😂 خنده ام گرف به حرفت.. 

اصلا نترس بترسی زایمانت سخت تر میشه.. 

من خودم انقده می ترسیدم که رفتم معاینه هیچی نبردم که نمی خوام برمی گردم خونه هنوز وقت هسش بعدشم ماما گف باید بستری شی رفتم حیاط بیمارستان میگفتم به شوهرم برگردیم اینا الکی می گن از ترس می خواستم فرار کنم

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه سوم زایمان قبلیام اینجوری نبودم

خوب دیگه خودت با تجربه ای.. ولی خوب زایمان قطع به یقین با درده...شما با اولین دردا سریع برو زایشگاه...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
دردات ساعت چند شروع شد بعد آمپول فشار ببخشید اینقدر سوال میکنم  نگرانم آخه

اصلا نترس فقط به امید خدا باخیال راحت برو زایشگاه دردای شدید که شروع شد از ساعت ۳ بعداز ظهر شروع شد یه ساعت بیشتر نشد دردهای اصلی

😂😂😂 خنده ام گرف به حرفت..  اصلا نترس بترسی زایمانت سخت تر میشه..  من خودم انقده می تر ...

یه خانومی اومد یه سانت باز بود دهانه رحمش 

یه جیغایی میزد من همینجوری نگاش میکردم خشکم زده بود همین یکم دردی که داشتم هم رفت

خدایا شکرت  
عزیزم   انشاالله به سلامتی زایمان کنی    

ممنون گلم یادمه این تایپیکو وقتی زدم همون روزش زایمان کردم منتها دردام مثل سردخترام نبود با درد کم ولی انقباض زیاد واحساس فشار فول شدم بردنم بلوک زایمان خودمم وقتی رفتم بهم گفتن وااای کجا بودی پاهاتو ببند بچت الان میفته شوک شده بودم منتظر دردای شدید که سردخترام کشیدم بودم ولی نه نبود فقط انقباض واحساس فشار زیاد بود که با کمک پرستارا با چند تا زور بچم دنیا اومد

خدایا شکرت  
ممنون گلم یادمه این تایپیکو وقتی زدم همون روزش زایمان کردم منتها دردام مثل سردخترام نبود با درد کم و ...

چقد عالی به سلامتی عزیزم... انشاالله منم اگه باردار شدم زایمان دومم اینجوری باشه شما زایمان چندمت بود؟

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
چقد عالی به سلامتی عزیزم... انشاالله منم اگه باردار شدم زایمان دومم اینجوری باشه شما زایمان چندمت بو ...

زایمان سوم 

زایمان دومم هم راحت بود 

فقط زایمان اول اذیت شدم

الانم چهارمی رو باردارم ناخواسته

خدایا شکرت