2777
2789
عنوان

دوستم گم شده …

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 53 پست
چیکارش کردی بد بختو باهات قطع رابطه کرده

نه بخدا اصلا باهم اینطوری نیستیم 

مثلا سه روز پیش حرف زدیم داشت میرفت دکتر 

بعد شب پیام دادم که چیشد 

جواب نداد گفتم شاید سرش شلوغه بعدش دیدم کلا انلاین نمیشه … دیگه هرچقدر زنگ گوشی خاموشه 

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست من دو سال پیش فرار کرد  دو روز بعد جنازشو پیدا کردن💔

عزیزم😢

چرا فرار کرده بود!؟

البته اگه دوست داشتی جواب بده دلم نمی خواد باعث زنده شدن خاطرات بد شم برات

♡Remember!? -No+
سه سال پیش پسر دایی 27 سالم یک هفته گم شد،بعد یه هفته جنازش رو زیر پل ورودی شهرمون پیدا کردن.اعضای ب ...

منم بابای دوستم تا ۴۰روز گم شده بود توی جنگلای فومن زیر پل بغل دریا ماهیگیرا جنازشو پیدا کردن همچیش ترکیده بود کلا یه وعضی پزشک قانونی گفت یکی از اون بالا با سنگ زده تو سرش

نه بخدا اصلا باهم اینطوری نیستیم  مثلا سه روز پیش حرف زدیم داشت میرفت دکتر  بعد شب پیام ...

شاید خدایی نکرده مشکلی برای یکی از اطرافیانش پیش اومده

من ۳هفته پیش پسردایی ام فوت کرد تا یه هفته سمت گوشیم نرفتم کلا فراموشش کرده بودم

♡Remember!? -No+
گوشیشو داده تعمیر یهو همه جا تعطیل شد خو 

نه از تعمیرات گرفته بود

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
دوست من دو سال پیش فرار کرد  دو روز بعد جنازشو پیدا کردن💔

وااای خدا رحمتش کنه 🙏🏻

خداااانکنه بلایی سرش بیاد نکرانم همش 

شاید رفته مسجد این چند روز کمک. اعتکاف. ازین کارا

میگفت اگه میرفت

منم از دوستم حدودا ی ماهی بود خبر نداشتم تا اینکه شروع کردم زر و زر زنگ زدن و پیم دادن به خودش و مامانش .... واقعا نگرانش بودم که یهو اومد پیم داد چیکار داشتی؟و به بدترین نحو ممکن رفتار کرد ک اخرش فهمیدم بلاکم کرده بودن هم خودش هم مامانش😐😐بدون دلیل

در صورتی که به قران این ۳ سال اون اویزون من بود

ولی من نمیتونستم عین اون گاو همینطوری بلاک کنم مجبور بودم باهاش باشم ولی خداروشکر اون تموم کرد از دستش راحت شدم:/

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
یه خانمه که به سگ ها آموزش میداده هم 5 روزه که گم شده

😔😔😔😔😔😔

برو توی فالوورای و فالویینگای اینستاش به احتمال زیاد خانوادشو پیدا میکنی بهشون پیام بده

به همه دوستاش پیام دادم خبری ندارن 

مامان باباشم پیرن اصلا اینستا ندارن 

تک فرزنده 

فامیلم تو پیجش نیس یعنی دارم دیوونه میشم