2777
2789

سلام بیاید اینجا از تجربیات خودمون بگیم که باعث شده یه ارتباطی با خانواده همسر برقرار کنیم که ناراحتی ها و سوتفاهم ها به حداقل ترین میزان ممکن رسیده باشه و از جایگاه خوب و احترام زیاد هم برخور دار شده باشیم 

مثلا من خودم همیشه سعی کردم هیچ وقت با خواهرشوهرو مادرشوهر و فامیل شوهر صمیمی نشم همیشه سعی کردم تو جمعشون کم صحبت کنم و رسمی صحبت کنم خودمو نمیگیرم ولی صمیمی هم نیستم از دخل و خرج هام هیچی بهشون نمیگم اصلا اونا رو در جریان برنامه هام و کارایی که میخوام در آینده بکنم هم نمیزارم .... و....

احترام گذاشتم احترام ديدم

البته خانوادش ادماي خيلي باشخصيت و فهيمي هستن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هق...

من چن سالع درگیرم باهاشون ب اب خوردنمم بکار هستن..اصن من کاری بهشون ندارم🙂🥺🥀🖤

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

همین که کاتم اعصابم آرومه ، در حد سالی یک بار می بینمشون اونم به اصرار شوهرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شما خودتو درگیر نکن عزیزم  من میخوام درگیر باشم 😂

اوک 😐😂 بای🚶‍♀️🚶‍♀️

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌
انقدر خودتون و درگیر این چیزای بی معنی نکنید جانم

عاشق درباره ت شدم🥀

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
هق... من چن سالع درگیرم باهاشون ب اب خوردنمم بکار هستن..اصن من کاری بهشون ندارم🙂🥺🥀🖤

خدایی اینهمه اسم قشنگ این اسامی چیه رو کاربیاتون میذارید😕

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دورم ازشون خیلی ارتباط ندارم 

شاید چون خارج از کشور زندگی میکنم و دورم بهتره البته مادرشوهرم ماهه ماه همسرم می‌خنده میگه بیشتر مادر توعه تا من 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه