2789
عنوان

طلاق

351 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسی میدونه طلاق بین زن‌ ایرانی بامردافغانی چجوریه ازدواجمون قانونی  ثبت نشده فقدیه دفترچه ازدواج داریم بایدچیکارکنم کسی اگ مراحلشومیدونه بگه 

چرا اخه 😢😢😢😢😢

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعاینی راحت طلاق گرفتنمون 

اره دیگه من اتباع هستم همه راهاشوبلدم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

مهریه ات چندتا سکه اس؟زن عموم ایرانیه هیچی مهریه گیرش نیومد حواست باشه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
[QUOTE=203912015]اره دیگه من اتباع هستم همه راهاشوبلدم[/QUOTEخب بازم بگوالان دقیقاچیکارکنم بیشترراهن ...

خب عزیزم شما کجا ازدواج کردین؟اگه عقدتون بااجازه اداره اقامت باشه بایداونجا مراجعه کنید اگه همسر پاسپورتی باشه تمام مراحل طلاق تواداره گذرنامه وناجا انجام میشه اگه کارت سفیدداشته باشه خیلی اسونتره

من ۱۱۴تاچراگیرش نیومد 

اخه ازدواجشون قانونی نبود تازه عموم کارت سفیدداشت البته مال قدیما بود الان فرق کرده بهترشده قوانین

خب عزیزم شما کجا ازدواج کردین؟اگه عقدتون بااجازه اداره اقامت باشه بایداونجا مراجعه کنید اگه همسر پاس ...

ماتومحضرعقدکردیم همونجام بهمون یه دفترچه دادن تنهامدرکمون همونه فقط بایدبریم همون محضر؟ بدون مدرکم میشه جداشد؟

ماتومحضرعقدکردیم همونجام بهمون یه دفترچه دادن تنهامدرکمون همونه فقط بایدبریم همون محضر؟ بدون مدرکم م ...

یعنی نامه گرفتین از اداره ناجا ازپلیس مهاجرت نامه گرفتین رفتین محضر؟