2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر مشکلت حل شد؟

مادرم این بیماریو داره الان خوبتر شده لرزش هم نداره دیگه اصلا فقط پیدا کردن آمپول دیسپورت که دکتر میزنه سخته این سری پیدا نشد امپول ایرانی زدن اونم تاثیری نداشت ولی اون یکی آمپول خیلی تاثیر داشته و هر سری خوبتر میشد این سری پیدا نشد 

مادرم این بیماریو داره الان خوبتر شده لرزش هم نداره دیگه اصلا فقط پیدا کردن آمپول دیسپورت که دکتر می ...

متاسفانه درمان نداره این دیستونی لعنتی 

بهتره بگم هیچ بیماری ای درمان نداره......

من ۱۰ ساله گرفتارشم هزینهاشم زیاده نمیتونم برم دنبالش

متاسفانه درمان نداره این دیستونی لعنتی  بهتره بگم هیچ بیماری ای درمان نداره...... من ۱۰ ساله ...

مامان من خوب شده فقط یه ذره کجی مونده اونم اینبار آمپول پیدا نشد شماهم انشالله خوب میشی مامان من ۳ ساله هر ۳ یا ۴ ماه تو تبریز میره دکتر صفا نجمی ۸۰۰ تومن برا زدن امپول میگیره و خود آمپول هم ۴ میلیونه فکر کنم قیمتش بیمه هم داشته باشه تخفیف میدن مثلا ۱میلیون ۵۰۰ تخفیف میدن

مامان من خوب شده فقط یه ذره کجی مونده اونم اینبار آمپول پیدا نشد شماهم انشالله خوب میشی مامان من ۳ س ...

خب موضوع اینه ک من پشتوانه ندارم گلم 

همه چی مون صرف سرطان مادر شده میتونم بگم زیر خط فقر