2777
2789
عنوان

ازدواج زن شیعه با مرد سنی مذهب

| مشاهده متن کامل بحث + 8401 بازدید | 82 پست

شباهت  در موضوعات اعتقادی  و فرهنگی و اقتصادی  باعث کاهش تنش ها و درک متقابل و تفاهم میشه

درباره ی شیعه و سنی  هم تفاوت هایی وجود داره که  در طول زندگی و زیر یک سقف بودن  ، این تفاوت ها مشخص میشه و  شاید باعث اختلاف و دلخوری و تنش 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سنی هستیم ادمای زیادی دیدم که با شیعه ازدواج کردن مشکلیم نداشتن ولی اونا هیچ کدوم در قید و بند مذهب نبودن و متعصب نبودن اگه مذهبی و متعصب باشین قطعا به مشکل بر میخورین

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
هیچ اشکالی نداره دوست من ازدواج کرد خیلیم خوشبخته من خیلی دیدم دور و بریام، ولی تاپیکت حس میکنم دعوا ...

پس مشکلی نداشتن باهم  تفاوت مذهب تو زندگیشون مشکل ایجاد نکرد

چه چیزا  الان مسلمونها با مسیحی ها ازدواج میکنند و....تعصیات کنار بزاریم مهم انسانیت

خانم محترم چه کاربه تعصبات دارم 

چرادوست دارین هرپستی رو سمت مسائل سیاسی ومذهبی بکشین .ازدواج یک اقای سنی باخانم شیعه عقدشون قبول نیست یااقا باید شیعه شه یاخانم سنی