2777
2789
عنوان

مجردا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 64 پست

انشالله به آرزوست برسی عزیرم 

برای منم دعا کن به حاجتم برسم 

خیلی برام مهمه

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ابجیا خاهش میکنم ازتون

خاهر منم دعا کنید....۱۰ ساله چشم براهه عشقشه...که بیاد و ازدواج کنن و خوشبخت شن.دعاش کنین تو این روز حاجتش روا شه😭😭😭😭😭😭😭😭❤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

انشالله دیگه هیچ کس تنها نباشه تو دنیا، مخصوصا خودم😥😓😔

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
انشالله به آرزوست برسی عزیرم  برای منم دعا کن به حاجتم برسم  خیلی برام مهمه

مرسی عزیز

حاجت رواشی گلی 

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی
ابجیا خاهش میکنم ازتون خاهر منم دعا کنید....۱۰ ساله چشم براهه عشقشه...که بیاد و ازدواج کنن و خوشبخت ...

انشالله حاجت روا بشین 

انشا الله برای همه خدا یه بخت خوب نصیب کن دعا کنید خدا هم واسه من یه پسر باایمان وبا اخلاق قسمت کنه.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
انشالله همه بخت خوب نصیبشون بشه ب حق امام حسین برای منم دعا کنین با اونی ک همو دوست داریم بهم برسیم ...

انشالله هیچ غمی تو دلت نمونه عزیزم