2777
2789
منم ۵ سال پیش رفتم یه چیزایی گف ک هنگ کردم هرچیم گف تا یه هفته همون شد !! ولی بعدش هرررچی رفتم چرت ب ...

ن عزیزم اتفاقا من از بس رفتم پیشش باهم دوست شدیم و اینکه برا هر کسی نمیگیره و واقعا کارش عالیه و همه ازش راضین ی ماه پیشم پیش گرفتم و راضیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی چرا وقتی میگی درسته عزیز میگی بهم یه کم روشن بشم

خوب من بار اولی ک گرفتم ی چیزایی در مورد شوهرم بهم گفت ک واقعا نمیدونستم 

وقتی توی رفتارش دقت کردم و تحقیق دیدم درسته و من انگار خیلی خوش خیال بودم و زندگیم بهم ریخت..حالا میگم کاش نمیدونستم

و اینکه میگم یک چیزایی میگه که شما هی بهش فکر میکنی و بهش انرژی میدی که اگر نخواهد اتفاق هم بیفته‌ اینقدر شما توی ذهنت بهش فکر میکنی‌ که بهت انگار جذب میشه اون اتفاق

اگر قانون جذب قبول داشته باشی میگه به هر چیز فکر کنی همون اتفاق میفته

خوب من بار اولی ک گرفتم ی چیزایی در مورد شوهرم بهم گفت ک واقعا نمیدونستم  وقتی توی رفتارش دقت ...

والا به منم یه حرفایی زده حتی از مرگ هم گفته  و هزارتا چیز دیگه نمیدونم درسته یا نیست 

والا به منم یه حرفایی زده حتی از مرگ هم گفته  و هزارتا چیز دیگه نمیدونم درسته یا نیست

نگران نباش همه که اولا درست نمیگیرن 

بعد هم از ده تا چیز ممکنه ۵ تا اتفاق بیفته همش که اتفاق نمیکنه

بلاها بوسیله صدقه و کارهای خوب قابل تغییرند

نگران نباش همه که اولا درست نمیگیرن  بعد هم از ده تا چیز ممکنه ۵ تا اتفاق بیفته همش که اتفاق ن ...

توکل بخدا خدا خیرت بده برات ایت الکرسی خوندم اجرت با اقا امام حسین 

والا به منم یه حرفایی زده حتی از مرگ هم گفته  و هزارتا چیز دیگه نمیدونم درسته یا نیست

حتی برای شوهر من گفت یک مریضی بد میگیره به زودی ...ولی الان دو سال هیچ اتفاقی نیافتاده

با وجود اینکه اکثر حرفاش درست از آب در اومده