2777
2789
عنوان

کادوی تولد :)

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 21 پست
فاطمه جانمممم تولدت مبارک گل دختررر😍😍😍دورت بگردم مرسی که منو قابل دونستی و تگم کردی خیلیییی دعات ...

عزیزدلمی کهههههههههه.... ان‌شاءالله هرروز و هر لحظه ت مبارک باشه عزیزم و ان‌شاءالله سلامت باشی مهربونم😍😍😍😍 خیلی ممنووونتم. ان‌شاءالله هزار برابر دعاهای خیرت به قلب مهربونت برسه😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
سلام عزیز دلم😍🌹قربونت برم من تولدت مبارک دختر قشنگ🌷💋🌹 حتمااااا الهی همون رشته ای که میخوای قب ...

ممنونم قشنگممممم😍😍😍😍😍😍😍 ان‌شاءالله هرروزت مبارک باشه و ان‌شاءالله سلامت باشی عزیزدلم😍😍😍😍 ممنونتم.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم قشنگممممم😍😍😍😍😍😍😍 ان‌شاءالله هرروزت مبارک باشه و ان‌شاءالله سلامت باشی عزیزدلم😍😍😍😍 ...

💕🌹❤️💋💕💋💕🌹💋🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام مرسی گلم تگ کردی دعا کردم قبول شی☺ من یکی منتظرم جوابش بیاد یادت نره بهم بگی😊

فدایت جیگر😍 چشم ان‌شاءالله صدات می‌زنم فدااااااا😢😢😢😢😢

عزیزم حتما دعات میکنم امید وارم حاجت روا بشی 🤲

فدات بشم من که😍😍😍😍😍 ان‌شاءالله شماهم😘