2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 51 پست
یکم گه گاهی پهلوم یا زیر شکمم درد میکنه مثلا شاید در روز دو سه بار  یکمم کم خوراک تر شدم مثلا ...

دقیقا مث من‌

سینه دردم داری؟من سینه درد ندارم برا همین فک میکنم احتمال اینک باردار باشم کمه یا اصن نیس

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مث من‌ سینه دردم داری؟من سینه درد ندارم برا همین فک میکنم احتمال اینک باردار باشم کمه یا اصن ...

اره سینم تیر میکشه 

برید آزمایش بدید همه علائمشون مث هم نیست یکی از دوستام الان میگه حالت تهوع دارم با اینکه دیروز موعدش بود و بی بی مثبت شد ب همین زودی حالت تهوع گرفته علائم هر کی فرق داره ایشالا اون چیزی ک میخوای باشه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
بابت عدد بتا نگران نباشید ولی احتمالا دکتر میگه چند روز دیگه تکرار کنید تا رشد بتا رو ببینه

دیروز آزمایش دادم یکشنبه باز آزمایش میدم بعدش میرم پیش دکتر 

خیلی میترسم بتا بیشتر نشه علائم ها رو هم ببینید عادیه؟ 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
دیروز آزمایش دادم یکشنبه باز آزمایش میدم بعدش میرم پیش دکتر  خیلی میترسم بتا بیشتر نشه علائم ه ...

اصلا درگیر علائم نباشید همین استرس خوب نیست تازه اول راهین ماههای سختی پیش رو دارین تکرار آزمایشم طبیعیه من با اینکه عددم بالا بود باز دکتر گفت تکرار کن 

هیچ عزیزم الان از دیروز این علائم ها رو دارم 

منم اقدامم ۸ روز مونده ب پریودم هیچ علایمی نداره فقط تنگی نفس نذر کردم تا اربعین منم مادر بشم 😢

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی