2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دارم خیلی بخصوص بعد دکترم خیلی بالا میاوردم دعا کن برام خیلی استرس دارم

نگران نباش. بزار همون دو هفته دیگه برو ایشالا تشکیل میشه قلبش. پریودات نامنظم بودن؟

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
مطمئنی ؟ یعنی دو ماه و نیمه نشدی؟ حتما منظم نبودی 

اخه قبلش سقط داشتم بعد از سقط ممکن بود ۳۰ روز یا ۳۱ روز بشم نمیدونم منظم بوده یانه بعد از سقط حال روحی خوبی نداشتم نا امید شده بودیم ک یهو تو عروسی برادرم فهمیدم باردارم 

نگران نباش. بزار همون دو هفته دیگه برو ایشالا تشکیل میشه قلبش. پریودات نامنظم بودن؟

نمیدونم بعد از سقطی که داشتم اصلا توجه نکردم بهش اصلا روحیه خوبی نداشتم بعدش هم وقتی فهمیدم باردارم که تو عروسی بود 

نمیدونم بعد از سقطی که داشتم اصلا توجه نکردم بهش اصلا روحیه خوبی نداشتم بعدش هم وقتی فهمیدم باردارم ...

خیره ایشالا 🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
یه جا خوب برو سونو اسی جان من مثلا جا خوب رفتم تازه ۲۴ ساعت نمیدونی من و همسرم چی کشیدیم اشتباه کرده ...

نمیدونم بخدا از شهریتان باید برم اصفهان یا شهرضا 

شوهرمم خیلی خودش کنترل داره میکنه تا ب من بتونه روحیه بده ولی خودش از من بدتره 

نمیدونم بخدا از شهریتان باید برم اصفهان یا شهرضا  شوهرمم خیلی خودش کنترل داره میکنه تا ب من بت ...

هر چی خدا بخواد همون میشه نگرانی حقم داری درکت میکنم اما چاره ای جز صبر نداری عزیزم منم این روزا رو گذروندم خیلی سخته