2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 80 پست
الهی خدا بهت صبر بدا و همسرت هرچی زودتر حالش خوب بشه برگرده خونه 🙏🙏🙏

متشکرم گلم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت اشتها اور نداری؟ روزی چند لیوان اب میخورین؟

اینقد اینا دوتا شربت و قرص داشتن دیگه اونو ندادم که معدشون بهم نریزه،،والا هی میرم و میام میخورم ولی نه اونجوری که باید😔

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
وای ایشاالله نگیرن،،بحق همین روز،من دو تا پسرامم گرفتن،خودم بیحال اون یکی تب اون یکی اونور بیحال شوه ...

این حال روز الان شما رو من اردیبهشت داشتم 

همسرم رفت بیمارستان پسرم تب داشت 

باز الان من گرفتم دوباره 😭😭😭

چقدر پول دکترو دارو ها شد کلا چقدر هزینه شد؟

خیلی گرونه 

من تو بیمارستان خصوصی کرونا کار میکنم

بالای ۶۰ ۷۰  تومن(خوش بینانه)

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 
ان شاالله  میگذره  این نیز بگذرد  خودتم حسابی تقویت کن  حتما سیستم ایمنی بدن ...

الهی آمین 

آره خیلی بدنم ضعیفه کلا اعصاب درست و حسابی هم ندارم به لطف خانواده شوهرم 😔

الان همشون خوش و خرم کنار همنن این وسط من  تو اتاق قرنطینه دوتا بچه هام تو پذیرایی یه هفته اس بغلشون نکردم 😭

اینقد اینا دوتا شربت و قرص داشتن دیگه اونو ندادم که معدشون بهم نریزه،،والا هی میرم و میام میخورم ولی ...

هروقت علائمتون تمام شد تست بدین

ابلیمو عسل میخورین؟اب سیب؟اب نمک قرقره میکنین؟

ی اب معدنی پیشتون باشه

آره بخدا  برج ۲ شوهرم بستری شد انقد ترسیدم از اون موقع که حد نداره  نمی دونم چی شد که گر ...

بخدا من که دیگه رد دادم میگن ماسک بزنی رعایت کنی مریض نمیشی ایشالا زودتر خوب میشید

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!