2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باه ولی عوارض مردن بیشتره

یه آزمایش کبدی بده . یه دکتر خوب هم برو که داروهای مناسب و تغذیه درست بده . انشالله زودتر خوب بشی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
وایی خیلی شده که

رمدیسیور حدود 700 800 تزریقش 300 5 روز باید بزنی اکتمرا هم کلا قیمت نداره هرکی هرچی بخواد میفروشه ایرانیش رو دونه ای 12 تومن خریده بودن من خیلی شانس آوردم وگرنه این داروها از صد تومن بیشتر میشد

وای عزیز دلم خدا شفات بده زود خوب شی،،منم روز نهمم،،،چشایی صفر بقول شما مزه خاک فقط بویایی صفر تر،هییچی،تموم پاهام درد میکنه همش میخوام بخوابم،دوست دارم تنهام بزارن عصبی شدم،،فک کنم بعدش یه روانکاو باید برم،،راستی درگیری ریه ات چقد بود چون اکتمرا رو زیر چهل درصد نباید زد

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
وا چرا تند تند خب وقتی میگیری بدن ضعیف میشه ابجی تا ی ماه نباید بری بیرون غیر قرنطینه

بخدا اصلا نه اهل بازارم نه مهمونی 

فقط شوهرم میره سرکار 

البته تا دوهفته پیش مادرشوهرم بیمارستان بستری بود که بیماریش چیز دیگه بود دیگه نمی دونم از کی گرفتم 😭😭😭😭😭😭😭😭

وای عزیز دلم خدا شفات بده زود خوب شی،،منم روز نهمم،،،چشایی صفر بقول شما مزه خاک فقط بویایی صفر تر،هی ...

بالای 80 درصد بود من دیگه ویروس تو تنم نیست pcr منفی شد الان عوارض بعدشه امیدوارم تو هم زودی خوب شی

من که شوهرم بستریه انقدر هر روز اونجا مرگ و میر دیدم که اون مرخص بشه خودم باید برم بخش اعصاب و روان یا برم افسردگیم رو درمان کنم . به خدا از پا افتادم روزی دوبار میرم بیمارستان . کم و کسریش رو میبرم . بچه ها هم تو خونه مریضن. خودم هم که تازه پاشدم. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خداروشکر که حالت خوبه  پستای بعدیت رو خوندم نمی دونستم انقد درگیری داشتی  برای منم دعا ک ...

امیدوارم هم شما هم هرکس درگیره خوب شه گند تو کرونا و هر چی هست راستی اگه الان درگیری یه تجربه داروهای کرونا قند رو بالا میبره تو مصرف آبمیوه کمپوت خیلی دقت کن