2777
2789
عنوان

میدونین فحل چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 36 پست
لعنت بهش به من نسبتش داد کثافت خیلی دلمو درد اورد 

تاپیک قبلتو خوندم عزیزم 

اصلا ارزش نداره همچین ادمی ک خودتو ناراحت کنی ب خاطرش

اتفاقا این شمایی ک باید تیکه بارش کنی ن اون 

بهش بفهمونی مشکل از اونه ن خودتون 

بعدم سعی کنین حلش کنین با دکتر رفتن ...همه چی با صحبت حل میشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپیک قبلتو خوندم عزیزم  اصلا ارزش نداره همچین ادمی ک خودتو ناراحت کنی ب خاطرش اتفاقا این شما ...

من اصن از این حرفا زدن بلد نیستم

بخدا همینم فال شنیده بودم زدم تو گوگل فال سگ خودش فحل اورد

در این حد

اون وقت...

خدا ازش نگذره فقط

اگه بدونی چجوری امشب اومدم تو اتاق و زار زدم تو خلوت داشتم از حرص خفه میشدم گفتم یه سر بسام اینجا ...

فداتشم گلم ایشالله خدا ب حق همین شب عزیز جوابشو بده مرتیکه ی نجس ک همچین چیزی ب ناموس و محرم خودش میگه.. اصلا ناراحت نباش فقط سعی کن خودتو محکم بگیری و محل ندی.. گرمیجات بده بخوره قطره گل سرخ بگیر بریز تو چایی یا غذاش دزدکی بزار بخوره تا خودش کم کم بیاد طرفت

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
فداتشم گلم ایشالله خدا ب حق همین شب عزیز جوابشو بده مرتیکه ی نجس ک همچین چیزی ب ناموس و محرم خودش می ...

دیگه صدسال سیاه نمیخوام اینجوری بیاد

اینجا جاش نیست بگم ولی یه بارم میاد اصن از بس بهش سرد شدم خشک میشم 

اصن اینجور اومدن فایده نداره باید دلم باهاش باشه که با کاراش سردم سرد

الهی خدا ازش نگذره

همش میگه من به فکر کارم تو به فکر چی ای

انگار بقبه مردا کار ندارن

دیگه صدسال سیاه نمیخوام اینجوری بیاد اینجا جاش نیست بگم ولی یه بارم میاد اصن از بس بهش سرد شدم خشک ...

شاید یه مدته مشغولیت ذهنیش زیاد شده یا مشکلی براش پیش اومده گلم.. آره درست میگی فعلا تا چن وقت باهاش کاری نداشته باش.. اگه خواستم بیاد بهش بگو من اینجوری نمیخام و حرفای دلتو بزن.. اگه قبول میکنه پیش دکتر ببرش

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎