zariزری مدیر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 209 عنوان سیسی زندگیش چیشد | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 37 پست مهدی این همه عاشق بود چیشد که دارن جدا میشن بینشون چ اتفاقی افتاده راحت دارن میگذرن از هم اینستا زندگی همرو داره خراب میکنه 1400/05/28 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم68 عضویت: 1393/10/18 تعداد پست: 9535 واقعا با زندگیای ژاهرا عاسفانه و لاکچریشون چقققرگد دل آدما رو میسوزونن من برا پیج کاریم گفتم چقدر میشه هزینه تبلیغ گفت استوری ۲۹ ملیون 😱فکرشو بکن چه پولها میگیرن مفت خورا مگه یک استوری چقدر زحمت داره که اینجوری پول بگیرن من که نداشتم بدم اما اینایی که میدن خیلی احمقن کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
دخترتابستانههههههه عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 23375 وای منم از صبح نبودم اومدم استوری سیسی و دیدم دلم کباب شد بعد رفتم استوری مهدی و دیدم که یچی گذاشته ... فردین میذاره بلخره بددددرررک اینجور آدمل حقشونهکی بشه کلا پیجشون بترکه دلللم خنک بشهسیسی یه دروغگوی متظاهرهمهدی م ازووون آب زیرکاهاستجفتشون مشکل دارن
دخترتابستانههههههه عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 23375 اوه این باشه خیلی اشغالن. تازه مهدی گفته هنوز جدا نشدن مثل تام و جریاین تیکه میندازه اون تیکه مینداره شما اگه آدم بودین مشکلاتتونو نمیاوردید وسط اینستاخب مصل آدم حدا بشید این حنگولک بازیا چیه
pari75sa عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3334 برو بببن. نوشته که مهدی خیانت کرده اینستا مو حذف کردم 😢 وزن:۷۲. هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵ 💪
دخترتابستانههههههه عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 23375 من برا پیج کاریم گفتم چقدر میشه هزینه تبلیغ گفت استوری ۲۹ ملیون 😱 فکرشو بکن چه پولها میگیرن مفت خو ... یا ابوالفضل یه پرشک کلللی درس میخونه زحمت میکشه مثلا ی دماغ عمل نیکنه اونم چتد یاعت سر پا وایمیسته ۲۰ ت میگیرع اونم با سابقه چند سالهبگو مگه گفتم برام بیل بزنچ پولای حروووومی درمیارن
شمیم68 عضویت: 1393/10/18 تعداد پست: 9535 یا ابوالفضل یه پرشک کلللی درس میخونه زحمت میکشه مثلا ی دماغ عمل نیکنه اونم چتد یاعت سر پا وای ... همون دیگه این پول حرومه مورد داره از مردم میگیرن بعدم یا خرج دوا درمون میکنن یا طلاق میگیرن بالاخره آرامش ندارن کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
دخترتابستانههههههه عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 23375 همون دیگه این پول حرومه مورد داره از مردم میگیرن بعدم یا خرج دوا درمون میکنن یا طلاق میگیرن بالاخره ... واقعا هنینطورعمن خودم طراحم برا طرحی ک میزنم میتونم از مشتری ۸ ت بگیرم ولی میگم خدارو خوش نمیاد مگه من چقد وقت و زحمت گذاشتم برا این کارآدم باید خدا رو در نظر بگیرهانگار ۱۰ یال زحمت کشبده بلاگر شده😑😑😂😂