2777
2789
عزیزم من بالاتر نیت کردم برام میگیری لطفا؟

۳تا اتفاق پیش روت هست 

اول تصمیم گیری برای موضوعی که پیش میاد

دوم  سفر 

تغییر

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برا منم فال لگیری؟

دوستان‌میگن این دو روز خوب نیست سنگینی‌میاره

برات 

بمونه فردا

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دوستان‌میگن این دو روز خوب نیست سنگینی‌میاره برات  بمونه فردا

عزیزم میشه برا منم بگیری؟

من یدونه نیت احساسی دارم

اگرم باید نیت و اسم بگیم لطفا بذار تو پیوی بگم بهتون

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
عاشقت نیست  حس داره ولی میشه عاشقش کرد

سلام ♥✨ قبلن برام فال گرفته بودین و پرسیده بودم که اون کسی که عاشقشم منو دوست داره یا ن.  گفتین نداره ولی الان پیشنهاد داده و من طبق حرف شما میترسم قصد سواستفاده داشته باشه.  امکانش هست هرموقع وقت داشتین و موقعیت مناسبی داشتین برام فال بگیرین بدونم الان احساسش چیه؟  خیلی نگرانم و میترسم. 😪

بی بلا  9تایی بلدین؟

اره منم شنیدم ۹ تایی برا همسران یا عاشقاست و همه چیو خیلی کامل میگیره یه پیچم هست۲۰ تومن میگیره من خیلی گشتم از این قیمت کمتر پیدا نکردم گفتم شاید شما هم دلتون بخواد به شماهم بگم🤩❤🙈 @falekhob