2777
2789
عنوان

در چ حالین .......

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گریه 

دلم تنگه اونیکه زیر خاکه 

امسال سال کنکورمه ولی همش چشمام گریونه 

ب برنامم نرسیدم ...

کاش میشد زنده بشه 

کاش نمیرفت 

کاش این تولدم نیاد 

طاقت ندارم تولد پارسالمو کنارش یادم بیاد 🖤

من خیلی مریضم برام دعا کنین حس میکنم دیگه اخر عمرمه

الهی خوب میشی چی شده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

میخوای بیام در خونتون بریم یه دوری بخوریم

تیکا و هدا جونم باهام هستن لاوینم میاریم

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
میخوای بیام در خونتون بریم یه دوری بخوریم تیکا و هدا جونم باهام هستن لاوینم میاریم

لاوین نمیاد من اجازه نمیدم🤨

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
من خیلی مریضم برام دعا کنین حس میکنم دیگه اخر عمرمه

اینطور نگو عزیزم ایشاالله خوب میشی

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

بد نیست....زندگیه دیگه

برای منم مثل شما ، یه روز افتضاع 

و یه روز عالی

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.