2777
2789
عنوان

ترشحات پنیری درواژن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3247 بازدید | 36 پست
من بلد نیستم فقط اومدم بگم خدا برات حفظش کنه پنج روزشه جانم    

آره منم😍🤭

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟؟؟؟

از دکتر بپرس شاید به پوشکش حساس باشه

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
یعنی عفونت قارچی داره؟ باید پماد کلوتریمازول بگیری هر ۸ ساعت اونجاش بزنی تا یک هفته

جررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
واقعا؟؟؟؟

عزیزم من مطمئن نیستم که عفونت باشه چون خودتون گفتین عفونت من گفتم مثل عفونت قارچی واژن خانمها که نشانه اش ترشحات پنیری شکل هست، درمانش پماد کلوتریمازول هست اما الان برات سرچ کردم تو یک سایت معتبر این رو نوشته بود👇👇👇

(توجه داشته باشید که ترشحات سفید واژن نوزاد دختر معمولا طبیعی است اگر ترشح واژن در نوزاد دختر بیش از دو هفته ادامه داشت، زرد رنگ شد یا بوی بد گرفت، با متخصص اطفال مشورت کنید، زیرا این نشانه‌‌ها ممکن است از علائم عفونت باشد.)

پس نگران نباش عزیم تا دو هفته طبیعی هست فقط باید اون ناحیه را تمیز و بعد هم خشک کنی😊🌸

2790
2778
2791
2779
2792