2777
2789
عنوان

پدرشوهر🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اگ بگیم خیلی خوبه و فلان تو با پسره بخاطر نداشتن پدر شوهر در آینده ،کات میکنی؟؟؟🤔🤣🤣🤣

واااقعا دودل شدم 😐😐😐

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
👍😂 کافر همه را به کیش خود پندارد

دقیقا❤👍🏼

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
واا پسره برات مهمه یا جزئیات😐خدایی چ درگیری فکری مضخرفی داری😶

اخه خیلی مهربون بود میترسم بعدبگم چراندارم🙁

عزیزم خیلی مهمه پدر شوهر حتما از پسرش جدا شود یه پسر پدر دار پیدا کن اصلا بدون پدر شوهر نمیشه زندگی کرد.برو بابا حالت خرابه؟گیرم زنش بودی پدرش میمرد اونوقت طلاق میگرفتی؟یکم بزرگ شو میخای ازدواج کنی

سخت نیس؟

همه پدر شوهرا اولش عروسم عروسم و عزیزم عزیزم میکنن بعدش عادی میشه.

ولی ممکنه فرق شما با اونایی ک پدر شوهر دارن تو این باشه ک شوهرت بشتر دور مادرش بچرخه و براش وقت بذاره و این شمارو اذیت کنه.باز بستگی داره ک مادرش ادم وابستا ای باشه یا چندتا پسر و دختر باشن تو خونشون

همه پدر شوهرا اولش عروسم عروسم و عزیزم عزیزم میکنن بعدش عادی میشه. ولی ممکنه فرق شما با اونایی ک پد ...

کلا۲ تاخواهرداره و خودشم تک پسره و خواهراش ازدواح کردن