2777
2789
عنوان

رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست
ن تازه میرم نهم

برای رشته علوم تجربی میانگین نمرات پایانی دو درس علوم و ریاضی در هر سه پایه باید بالای۶۵باشه

و برای انسانی دروس ادبیات، مطالعات و عربی تعیین کننده هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم دهم از همه پایه ها آسونتر بود

بله برا من که نمونه میخونم سخت بود!

من اصلا بیبی میررررم تو ام بشین ببین که بدون تو کی میمیرم همه سراغتو ازم هی میگیرن و منم خیلی بی ربط میگم حیفففف دیدید رفتنتت
بدن انسان مال زیسته فقط اونم یه قسمتش  ما زیست گیاهی داریم جانوری  ژنتیکم هست یه عالمه مس ...

من امسال انتخاب رشته دارم بین تجربی و تربیت بدنی و انسانی مونده بودم😂الان با این پستت تجربی صد در صد حذف شد😂

اگر نمیخوای پزشکی دارو و دندون قبول شی تجربی خوبه

من اصلا بیبی میررررم تو ام بشین ببین که بدون تو کی میمیرم همه سراغتو ازم هی میگیرن و منم خیلی بی ربط میگم حیفففف دیدید رفتنتت
ینی انقد سخته

نه خیلی ولی انلاین برا ما سخت بوذ

من نمیخام پشیمونتون کنم هر چی دوست دارید 

من خودم سال نهم با معدل بیست فارغ‌التحصیل شدم 

سه سال دبیرستان معدلم بالای 19/70بود  جزو شاگردای ممتاز بودم کنکور که رسید من به امید پزشکی رفتم ولی اون چیزی که فکر میکردم نشد

اگر چشتون به امضام خورد دعا کنین به خواسته دلم برسم 🤍درخواست دوستی قبول نمیکنم        یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین❤️           مخالف کودک همسری

اگر این رشته هایی که گفتم نمیخوای بری تجربی خوبه برات چون هدف بالایی نداری