2777
2789
اینک خیلی جوون بود تن لش خو برو کار کن 

کار هست؟ شما نفست از جای گرم بلند میشه عزیزم

دزدی رو اصلا تایید نمیکنم

اناشرایط افتضاح

هر روز دزدی بیشتر میشه

از نداری خواهر من

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منظورم چی می‌دزدید 😐

نمیدونم والا

چن وخته پیش یکی ع همسایه هامون خونشو دزد میزنه

میگف بنظرم کاره همین بوده

احتمالا اسباب اثاثیه ای چیزی میدزدیده دیگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر ک توجه میکنه میبینه دره هرخونه کلید مینداخته ببینه کدوم باز میشه

احتمالا حالش خوش نبوده وگرنه کدوم دزدی بدون برنامه ریزی با یه کلید در خونه های یک کوچه را امتحان میکنه شاید شیشه ای چیزی مصرف کرده توهم زده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
کار هست؟ شما نفست از جای گرم بلند میشه عزیزم دزدی رو اصلا تایید نمیکنم اناشرایط افتضاح هر روز دزد ...

عهههه این حرفو نزن

یعنی هرکی نداره باید بره دزدی؟

واقن بنظرت حرفت درسته؟

والا شوهر منم سه ماهه بیکاره ولی این دلیل بر این نمیشه ک ع نداری و گشنگی و بیکاری بری خونه مردم

عهههه این حرفو نزن یعنی هرکی نداره باید بره دزدی؟ واقن بنظرت حرفت درسته؟ والا شوهر منم سه ماهه بی ...

من نکفتم هر نداری

کاش یکم با دقت بخونید و ایشالله تو شرایط اون فرد قرار نکیری

روز خوش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
احتمالا حالش خوش نبوده وگرنه کدوم دزدی بدون برنامه ریزی با یه کلید در خونه های یک کوچه را امتحان میک ...

شاید ی دری چیزی باز بود

یا یکی ع کلیدا ب در میخورد

اونم دچرخه ای چیزی تو حیاط بود برمیداشت میبرد

عهههه این حرفو نزن یعنی هرکی نداره باید بره دزدی؟ واقن بنظرت حرفت درسته؟ والا شوهر منم سه ماهه بی ...

میفرمایند که دزدی از سر گرسنگیه نه که قدیم آدمهای پولدار از دیوار مردم میرفتند بالا و الان فقرا دزدی میکنند😆

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
شاید ی دری چیزی باز بود یا یکی ع کلیدا ب در میخورد اونم دچرخه ای چیزی تو حیاط بود برمیداشت میبرد

اینم ممکنه 

بعد چی کیف چیو برد

کیف خواهرم که توش کلی تراول چک بود و موبایل من و کیف آرایش اون خواهرم.بعد بابام و خواهرم گذاشتن دنبالش رفته بود تو یه خونه ی دیگه .خلاصه ازش پس گرفته بودن

کار هست؟ شما نفست از جای گرم بلند میشه عزیزم دزدی رو اصلا تایید نمیکنم اناشرایط افتضاح هر روز دزد ...

ازنداری بایدبیاد دزدی حق یکی دیگه روببره؟

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،