2777
2789
عنوان

روانشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا چی ؟ البته اگر میتونی بگی.

حرف رفیقاش 

مخالفت خانوادش

تمام اینا رو خودش تاثیر گذاشت و باهام سرد و بد و عصبی شد و هرکاری کردم درست نشد طوری ک منو تو چشمش دشمن کرده بودن و منم دیگه نتونستم تحمل کنم کات کردم ولی الان بدون اون نمیتونم 

❤️❤️❤️❤️
حرف رفیقاش  مخالفت خانوادش تمام اینا رو خودش تاثیر گذاشت و باهام سرد و بد و عصبی شد و هرکاری ...

اینهایی که میگین

حتی توی زندگی مشترک هم پیش میاد

باور کن زندگی این آدم که قدرت تشخیص نداره واقعا سخت بود

باید روزها می گذشت تا شرایطی پیش میومد تا میدید نه واقعا کنارش هستی.

کار درستی کردی

بالاخره دردناکه 

ولی به خودت زمان بده 

چند ماه دیگه همه چیز درست میشه و

فقط ی خاطره باقی میمونه 

به شرط اینکه خودت بخوای به آینده سلام کنی.

اینهایی که میگین حتی توی زندگی مشترک هم پیش میاد باور کن زندگی این آدم که قدرت تشخیص نداره واقعا س ...

آره خیلی بد بود 1 ماه تمام من داشتم سعی میکردم بهش بفهمونم چقد میخوامش و چقد رابطه مهمه ونباید خراب شه و داره اشتباه میکنه اما اصلا منو نمیدید و اهمیتی نمیداد و روز ب روز بدتر میشد باهام تا جایی ک حس کردم خیلی داره تحقیرم میکنه و انگار بردشم دیگه تصمیم گرفتم جداشم

چیزی ک برام عجیب و دردناکه اینه ک این آدم ب شدت بادرک و مهربون و باشخصیت بود وخیلی ب منو این رابطه اهمیت میداد اما یهویی شد ی آدم عصبی و بددهن و بداخلاق و بی درک ک فقط میخواست رابطه رو تموم کنه

این خیلی برام سخته درکش و همین اذیتم میکنه همین باعث میشه خیلی وقتا بخوام بهش پیام بدم برگرده چون حس میکنم فقط با بودنش آرامش داشتم ک دیگه الان نیست و ندارم ولی بازم ب این فکر میکنم چقد اذیتم کرد چقد بی اهمیتی کرد چجوری تونست یهو ولم کنه وقتی همه چیزو پشت سر گذاشته بودیم و وقت رسیدنمون بود 

تو این یک ماهی ک عوض شد من خدای استرس کشیدم بی خوابی کشیدم اشک ریختم بی اشتها شدم کلی وزن کم کردم اینارو دید ولی نخواست ب خودش بیاد و رابطه رو حفظ کنه  تازه میخواستم حرفم بزنم باهاش میگفت حوصله ندارم حرفات تکراریه

نمیدونم چی درسته چی غلط نمیدونم باید چیکار کنم

❤️❤️❤️❤️
آره خیلی بد بود 1 ماه تمام من داشتم سعی میکردم بهش بفهمونم چقد میخوامش و چقد رابطه مهمه ونباید خراب ...

به نظر من شما از سنت هم پخته تر عمل کردی 

ولی خوب

دنیای مردها رو کامل نشناختی

اینکه جوانی ممکنه ۲۸ سالش باشه ولی از نظر شخصیتی نابالغ و پنج ساله باشه.

اینکه هر چی بیشتر بهشون محبت کنی توهم لیاقت میگیرن 

اینکه به قول خودت تمام مراحل رو پشت سر گذاشتین و قدمهای اخر بودین

باید بدونی که احتمال زیاد از مسئولیت پذیری ترس داره و یا اینکه بعد از ازدواج محدود بشه 

به خودت و ایشون زمان بده.

کمی صبر کن شاید دل تنگت بشه. 

توی این مدت هم سعی کن دنیای مردها رو بشناسی. 

به نظر من شما از سنت هم پخته تر عمل کردی  ولی خوب دنیای مردها رو کامل نشناختی اینکه جوانی مم ...

آره دقیقا خودش گفت از ازدواج میترسم میخوام با دوستام خوش بگذرونم میترسم محدودم کنی میترسم آرامشمو بگیری

من تلاش کردم درستش کنم اما این پسری ک نزدیک 30سالش بود خیلی ضغیف تر از این حرفا بود و این اواخر روز ب روز بددهن و عصبی تر میشد فقط تا میتونست داد میزد و اذیت میکرد و دقیقا کارایی ک من بدم میومد و هیچوقت انجامشون نمیدادو دیگه علنا انجام میداد و خیلی حق ب جانب میگفت دلم میخواد ب کسی مربوط نیست منم دیدم اینجوری نمیشه با تمام عشق و وابستگیم ولش کردم چون خیلی خیلی خوردم کرد

این آدم خیلی عجیب و زیاد ب من وابسته بود و یهویی اینجوری شد ک من شوکه شدم اصلا ک آخه چیشد یهو

مگه میشه ی نفر ک تا شب قبلش اشک میریخت میگفت هیچوقت تنهام نزار و التماس میکرد الان انقد اذیت کنه و 1 ماه طولش بده و خیلی راحت وقتی میگم تموم بزاره بره اینا نشونه های ضعفش بود و اینکه دمدمی مزاج بود ی روز با دعوا میگفت برو ی روز با اشک میگفت حق نداری بری و این تماما تاثیر آدمای اطرافش بود 

فقط امیدوارم ب شدت دلتنگ بشه پشیمون بشه و بفهمه چ اشتباهاتی کرده و عذاب بکشه چ برگرده چ برنگرده عذاب کشیدنش برام کافیه

❤️❤️❤️❤️
آره دقیقا خودش گفت از ازدواج میترسم میخوام با دوستام خوش بگذرونم میترسم محدودم کنی میترسم آرامشمو بگ ...

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره.

سعی کن همه چیز رو کم کم بپذیری و

سعی کن به آرامش برسی