با شوهرتون صبح تا شب شوخی و خنده تمام روز خوش باشید و بعد هم شب موقع خواب اشکتو در بیاره و خودش عین خیالش نباشه و بگیره بخوابه بهتون بگه مثل فلانی باش یا باهاش صادق باشی اون همش بگه بهانست
باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
ن شده ناراحت بخوابم اما تا گریه کنم میاد بغلم حتی اگه کاری نکرده معذرت خواهی میکنه تا بخوابم😐
خوش بحالت کاش شوهر منم هینطور بود یعنی قبلا اینطور بود ولی الانا نیس
باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
خبر مرگش صبح تا شب که بی محل میکنه و خنده و شوخیش واسه همکارای ک....و یه مشت ارباب رجوع جند...اس وقتی میاد خونه اعصاب خورد و بی حوصله حرفم بزور میزنه شبم دعوا و قهر 😏کاش مردای ایرانی اینقدر شعور داشتن وقتی دلشون هرزگی و تنوع میخواست یا طرفو دوس نداشتن گورشونو گم میکردن مشکل اینه بخاطر مهریه هم دلش جدایی نمیخواد خبر مرگشو بیارن
اجی منم خیلیی خودم بخاطر شوهرم کم .میکنم کلا .همیشه بفکرشم.اما اونقد ک دلم میخاد بهم محبت نمیکنه.الا ...
اخ فدای دلت منم دلم خونه چشام دیگه داره سیاهی میاد از بس گریه کردم گاهی وقتا میگم ای خدا این تاوان چه گناهم هست که اینجوری هرشب باید زجر بکشم من شوهرمو با تمام وجود دوس دارم من اشک میریزم اون حتی هم نگاه نمیکنه اگه خودش ناراحت باشه من طاقت دیدن اشکشو ندارم منم اشکام میریزه ولی نمیدونم چرا اینقدر سنگدله
اخ فدای دلت منم دلم خونه چشام دیگه داره سیاهی میاد از بس گریه کردم گاهی وقتا میگم ای خدا این تاوان چ ...
چقد شبیه ب همیم.شوهر من ازصبخ تو گوشی.کامپیوتر.فیلم دیدن.کم حرفم هست.دوسداشتم بهم خیلی محبت کنه.دلمو سیاه کرده.عاشفشم.ولی بیشتر از اون.کاش اون بیشتر منو دوس داش
خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
چقد شبیه ب همیم.شوهر من ازصبخ تو گوشی.کامپیوتر.فیلم دیدن.کم حرفم هست.دوسداشتم بهم خیلی محبت کنه.دلمو ...
شوهرم دوستم داره خیلی ولی نمیدونم چرا شبا خر میشع بیشعور صبح همه چی یادش میره بعد شب دوباره شروع میشه ولی اشتباه از خودمه یکبار درست حسابی یه دعوایی کنم و ولش کنم یه به غلط کردن بیوفتع تا درد منو بفهمه