2777
2789
تاپیک آخرم رو بخونین لطفا  چرا انقدر نا امید؟  خواهر این موج ناامیدی هارو از بیرون دارن ...

نه عزیز کسی چیزی تزریق نمیکنه کور نیستیم به قدر کافیم تو جامعه هستیم و به چشم میبینیم چقدر مردم روز به روز فقیرتر میشن

نه عزیز کسی چیزی تزریق نمیکنه کور نیستیم به قدر کافیم تو جامعه هستیم و به چشم میبینیم چقدر مردم روز ...

خب منو شما مردم عادی هستیم

به من بگین حرف نخبه ها و اقتصاد دان ها چی؟ 

ایران خیلیییی ظرفیت داره 

خیلییییی

قطعا بزودی ایرانم بلند میشه از بستر 🇮🇷

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم چرا توهین میکنی؟  آینده ما روشنه.  ناامیدی واقعا درست نیست

کجاش روشنه ۲۶سالمه یه قرون پول تو جیبم نیس 

شما جایی پارتی داری براماهم سفارش کن

شفای همه ی مریضا صلوات
تحمیل نکرد ایشون فقط لحن تندی داشت که بهتر بود ملایم تر میبود  

من اگه بگم هرکی بچه نمیاره مغزش عیب داره به شما بر نمیخوره؟ 

قطعا میخوره دیگ

حس نمیکنین نظرمو بهتون تحمیل میکنم اگه اینو بگم؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
کجاش روشنه ۲۶سالمه یه قرون پول تو جیبم نیس  شما جایی پارتی داری براماهم سفارش کن

همه چیز زیر و رویی داره، 

یه شکل نمیمونه روزگار خواهرم

تاپیک آخرم رو بخونین لطفا  چرا انقدر نا امید؟  خواهر این موج ناامیدی هارو از بیرون دارن ...

از بیرون تزریق میکنن چیه مگه تو مملکت نیستی  

شفای همه ی مریضا صلوات
من اگه بگم هرکی بچه نمیاره مغزش عیب داره به شما بر نمیخوره؟  قطعا میخوره دیگ حس نمیکنین نظرمو ...

وقتی اونقدری پول داشته باشی بچه بیاری مشکلی نیس اونم بفرستیش خارج اینجا اینده ای نیس ن کار ن پول 

شفای همه ی مریضا صلوات
از بیرون تزریق میکنن چیه مگه تو مملکت نیستی  

ناامیدی رو تزریق میکنن. 

خب هستم ولی ناامیدی باعث میشه هیچ تحرکی برای حل مشکلا نداشته باشیم

ناامیدی باعث میشه امید به حل مشکلا نداشته باشیم

بخدا به هیچی دلم خوش نیس روزگارم همش گریس

😢

وقتی اونقدری پول داشته باشی بچه بیاری مشکلی نیس اونم بفرستیش خارج اینجا اینده ای نیس ن کار ن پول&nbs ...

خواهرم کشورای پیشرفته مگه از اول تاریخ اینجور بودن؟ 

خب بالا پایین داشتن دیگ