2777
2789

نه والا

بچه خیلی دوس دارم اما تو این کشور هرگز

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

قبل اینکه به مغز ملت شک کنی یه نگاه به مغز خودت کن و شک کن چون اکبنده یاد بگیر تو مسئله ای که به تو مربوط نمیشه دخالت نکنی دیگه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا داری تو تصمیمات بقیه دخالت میکنی؟ 

اونم تو نی نی سایتی که با پشت دست میزنن تو دهنت! باید به مغز خودتون شک کرد!

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
آره واقعا الآن‌ تو این‌ اوضاع ماهم داریم میزنیم ‌تو سرمون که چرا تو این مملکت بچه‌دار شدیم ، ولی بعض ...

حرفاتون با امضاتون در تناقضه.کدوم و باید باور کرد

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود!

مرسی که نگران مغز مردم هستی، حالا لطفا سرتو از زندگی مردم بکش بیرون

مرسی، اه

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
حرفاتون با امضاتون در تناقضه.کدوم و باید باور کرد

خب بچه‌هام جون منن ، و دقیقا چون با تمام وجودم عاشقشونم میگم اشتباه کردم تو این مملکت که هیچش معلوم نیست عزیزای دلمو به دنیا آوردم ، اونا یه کم سختی بکشن و اذیت بشن و زبونم لال مثل خودم افسرده شن من میمیرم

🖤

توهین درست نیست ولی خب مفهوم کلی حرفت درسته 

بچه اوردن توی این شرایط واقعا ظالمانه ست اگر خیلی بچه هاتون رو دوست دارید کار منطقی اینه که توی این شرایط کشور اصلا به دنیاشون نیارید 

ایناییم که الان میگن دخالت نکن دلیلش اینه که در مقابل حرف حق جوابی ندارن 

خب بچه‌هام جون منن ، و دقیقا چون با تمام وجودم عاشقشونم میگم اشتباه کردم تو این مملکت که هیچش معلوم ...

سختی و مشکلات تو همجای دنیا هست... هیچ ادمی تیست تو زندگیش مشکل نداشته باشع

فقط جنس مشکلاتمون فرق داره...

درضمن شما دوتا فرزند دارید نه  یدونه ، واسه همین به تناقض حرفتون پی بردم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤