2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم به حق این شبای عزیز انشاالله یه ادم خانواده دوست شیر حلال خورده بیاد توو زندگیت قلبتو پرکنه ...

وای نه ترو خدا من درس می خوام شوهر چیکار می خوام

نه شوهر نه خواهر جان محبت شوهر نه فقط محبت 

ها اون محبت منظورته 

بازم حواستو جم کن پسرا گرگ شدن 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ها اون محبت منظورته  بازم حواستو جم کن پسرا گرگ شدن

مهم نیست لز طرف کی باشه اما دوس دارم منو دوست داشته باشن محبت کنن به تصوص جنس مخالف می خواد خانواده باشه خلاصه یکی باشه

الان نگفتم ک در اینده😁 چه هولی دختر

اینده هم نمی خوام والا نونم کمه ابم کمه شوهرو کجای دلم بزارم 🤣🤣🤣🤣نه بوخدا هول نیستم اونقدر از جنس مخالف محبت ندیدم عقده شدع حتی از داداشم

2790
2823
2791
2779
2792