2777
2789
عنوان

شب تاسوعا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست

نصر میخونم برای تقاص داداشم از اونی که بهش چاقو زده خیلی دلم پر خا بهمون بخشیدش چون الکی و اشتباهی چاقو خورده میخاد چاقوش بزنه دعا کنید آروم بشه و آدم های اطرافش هم آدم های خوب باشن دعا کنید علمدار کربلا تقاص بگیره دست داداشم به خون آلوده نشه

ایران من الهی ظالم دست از سر تو بردارد میگن صبر خدا 40 ساله این ظلم از 40 سال گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصر میخونم برای تقاص داداشم از اونی که بهش چاقو زده خیلی دلم پر خا بهمون بخشیدش چون الکی و اشتباهی چ ...

40تا هدیه به امام زمانم

ایران من الهی ظالم دست از سر تو بردارد میگن صبر خدا 40 ساله این ظلم از 40 سال گذشت

نصر میخونم برای تقاص داداشم از اونی که بهش چاقو زده خیلی دلم پر خا بهمون بخشیدش چون الکی و اشتباهی چ ...

عزیزم انشالله کسایی که بهش چاقو زدن تقاص کارشون رو بده .خدا جای حق نشسته 😠☹️

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
عزیزم انشالله کسایی که بهش چاقو زدن تقاص کارشون رو بده .خدا جای حق نشسته 😠☹️

قربونت برم چقدر تو گلی که یادم انداختی خدا جای حقه