2777
2789
ادبیات و عربی خ سبز زبان. مبتکران دینی نداشتم ریاضی مهر و ماه فیزیک خ سبز  شیمی مبتکران&nb ...

واسه ی همه ی پایه ها همین منابع رو دارین ‌؟ یعنی هر سه زیست نشر الگو ؟؟ 

وای عزیزم بدون کتاب تست اینقد خوب دادی دینی تو 

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا هر درس چنتا منبع کار کردی ؟ آزمون حتما شرکت کنم با خودم تو خونه بزنم؟

.من ثبت نام کردم

ولی نمیرسیدم به همش 

ماهی یدونه میدادم مثلا 

ولی تو خونه تک درس کلی آزمون میزدم 

یه کتاب داشتم ولی چند بار خوندمشون

بعد همش آزمون زدم 

ینی چی؟

تمام درس های عمومی برای کنکور ۱۴۰۲ حذف میشه . بجاش ۶۰ درصد نمره از روی سوابق تحصیلی ینی امتحانای خردادی که تو دبیرستان میدی حساب میشه و ۴۰ درصد هم ددرسای تخصصی که توی کنکور میاد کنکور هم یکی اوایل تابستون برگزار میشه یکی هم اواخرش که اگه اولیو بد بدی بتونی تو دومیش شرکت کنی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

واسه ی همه ی پایه ها همین منابع رو دارین ‌؟ یعنی هر سه زیست نشر الگو ؟؟  وای عزیزم بدون کتاب ت ...

آره الگو ی سه سال ، عالیه 

دینی کتاب رو می خوندم ، حفظ حفظ ، بعد تست های کنکور و آزمون ها رو میزدم بعد همه ی نکات رو وارد کردم 

.من ثبت نام کردم ولی نمیرسیدم به همش  ماهی یدونه میدادم مثلا  ولی تو خونه تک درس کلی آز ...

👍🏻👍🏻

تک درس از قلمچی ازمون میزدی؟ یا از کتاب تست

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
ببخشید از کجا بفهمیم واقعا رتبه برتر هستن؟    

کارنامه ای که رتبه توش نوشته شده رو تو کانالشون گزاشتند و از طرز حرف زدنشونم میتونید بفهمید که با تجربه هست

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

منابعتون چی بود الان من میرم ۱۱ چی بنظرت بگیرم میخوام زیستو شروع کنم

زیست الگو ی اشکان فقط ، عشقه 

بقیه ی درس ها رو هم همون جامع هایی که معرفی کردم 

آره الگو ی سه سال ، عالیه  دینی کتاب رو می خوندم ، حفظ حفظ ، بعد تست های کنکور و آزمون ها رو م ...

خیلی ممنونم عزیزم شبت اروم 

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
از قلم چی ، کاج ، گ دو ، سنجش ، ماز واقعا کمکم کرد 

مرسی

میشه بگی ریاضی فیزیک فیلم کیو میدیدی؟

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️