رووویا مدیر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10670 عنوان شام چی دارید عکسش و بذارید ببینیم🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 82 پست مامانم واسه من یخورده الویه درست کرده.واسه شوهرمم مرغ گذاشتم چون مریضه.خوردیم تموم شده وگرنه عکس میذاشتم.شما بجاش بذارید عکس ببینیم ما تورو سننه قربونت برم!!!! 1400/05/26 | 20:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melino عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 4972 دیر گفتی دیگه.دیدم🤤🤤🤤🤤🤤 واقعت ای بابا ببخشید ❤️الان پاکش میکنم
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10670 واقعت ای بابا ببخشید ❤️الان پاکش میکنم نه بابا شوخی میکنم تورو سننه قربونت برم!!!!
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 😍😍مرسی عسلی بدو منتظرم شامتو ببینم😂 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
melino عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 4972 نه بابا شوخی میکنم اره میدونم عزیزم ولی گفتم یکی اینجا یهو گشنش میشه یا مخصوصا بارداره ، یهو اینو بفرستم ممکنه نداشته باشه و دلش بخواد 😁💟🌹 ولی من میفرستمممم✊✊😂
_عاشق_حیوانات_ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 16628 بدو منتظرم شامتو ببینم😂 😐😂عکس نمیگیرم اصلا دیشب گرفتم حذف کردم😐💔ولی جدیدا سعی دارم می کنم از غذا ها عکس بگیرم😁
emyaytas عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2991 چه خوش رنگ رو ممنون عزیزم😘 اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
لطفا_عقده_ای_نباشید عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 7111 عاقااا چی و خریدی؟من هرچی گشتم ندیدیم چی درست کردی 🤣🤣🤣عاقو ی دونه چیپس ناقابل بود🙊🙊🤣🤣 لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش