2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام پسرم 2سال و نمیشه یبوست شدید داره پودر پیدرولاکس بهش میدم اگه نخوره نمیتونه دستشویی بره .و دماغ ...

لطفا به این شماره در واتساپ پیام بدین 

09351342873 

شماره خودمه

سلام در مورد حساسیت به پروتئین  گاوی توضیح بدید لطفا.اینکه تا چند وقت میتونه ادامه پیدا کنه.وحساسیت به سایر مواد غذایی .یه دکتر میگفت ممکنه تا آخر عمر ادامه پیدا کنه؟؟

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
و سردر از گوشی و کلاس انلاین

نه اصلا گوشی دست نمیگیره من خودم حدسم اینا وقتی حرصی میشه این دردها میاد سراغش پزشک عمومی میگفت نشانه میگرن هست اگه از الان کنترلش نکنید درآینده بده براش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه اصلا گوشی دست نمیگیره من خودم حدسم اینا وقتی حرصی میشه این دردها میاد سراغش پزشک عمومی میگفت نشان ...

ببینید اینجا پیام ها مقداری دیر میاد بیاید به این شماره در واتساپ : ۰۹۳۵۱۳۴۲۸۷۳

دوستان چرا بعضیاتون نمیتونید کسایی رو که در خارج از ایران زندگی میکنن باور کنید من چند تا تاپیک دیگه خوندم همه از این پیاما زده بودن واقعا این رفتار یعنی چی 

برای عمل گفتم 

عوارض عملش چیه ببخشید‌میشه بیشتر توضیح بدین

وسوال دیکه اینکه .تالاسمی مینورم داره ممکنه بزرکی غده های لنفاویش به این مریضی زمینه ش ربط داشته باشع

ممکنه تالاسمی نوع  مینور  با مصرف نکردن دارو نوع ماژور بشه 

ممنون میشم جواب بدین 

خدایا منو به آرزوهام برسون😍